Kako da uvijek izgledate kao da ste spavale osam sati

Iako je već postalo klišej, ne postoji slučajno beauty sleep. Ipak, tijekom stresnih razdoblja kojima smo često izložene, osam i više sati sna postaje apstraktan pojam, što je jedan od razloga zbog kojeg nastaju naši najveći neprijatelji – tamni crni krugovi ispod očiju.

Kako biste se riješili podočnjaka koji vas samo sabotiraju na putu do željenog looka, otkrivamo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći skrenuti pozornost s tamnih krugova ispod očiju.

U narančastom je spas


Vaše najvažnije oružje u ovoj borbi je definitivno korektor. Kako je boja podočnjaka hladna, najbolje ćete je neutralizirati korektorom s narančastim, toplim podtonovima. Vodite računa i o vašem tenu i nijansi vaših podočnjaka pa tim faktorima prilagodite i nijansu narančaste.

Istaknite oči, a ne podočnjake

Kako biste skrenule poglede sa svojih podočnjaka, poslužite se jednostavnim vizualnim trikom – istaknite svoje oči. U ovome vam posebno može pomoći bijela ili bilo koja svjetlija olovka koja će dodatno otvoriti vaše oči i učiniti ih krupnijima.

Velika zabluda


Mnoge dame prakticiraju nanošenje korektora točkasto uz liniju kapka, no ovaj trik će vam možda pomoći sakriti bore, ali ne i neutralizirati boju svojih podočnjaka. Stoga je puno bolje korektorom napraviti ispod očiju trokut čiji će vrh doticati vaše jagodice. Kada izblendate ovu boju, dobit ćete ujednačeni ten i savršenu pokrivenost.

Važno je izjednačiti razliku

Ne zaboravite – kako biste savršeno prekrili svoje podočnjake, nije nužno korektor nanositi izravno na njih, već na tamnije krajeve koje ćete izjednačiti s ostatkom svog tena. Ostatak možete prekriti tekućim puderom kvalitetne teksture.

Pažljivo birajte korektor


Bez obzira na to koji je vaš tip kože, korektor mora biti za nijansu hidratantniji od pudera kako bi, ne samo neutralizirao vaše podočnjake, već im i pružio savršenu hidrataciju. Baš zato bi za prikrivanje podočnjaka tekući korektori trebali biti vaš prvi izbor budući je njihova tekstura hidratantnija i nježnija od korektora u sticku.

Pročitajte više o: Sve što ti treba za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Naručite odmah
  • True Match L'Oreal Paris

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske: Način hidriranja kože lica koji moraš isprobati

Hidratacija lica je neophodna tijekom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu, koji pospješuje hidrataciju kože...