Kako da vam ruž ne završi na zubima

Svi pogledi su uprti u vas, vi sjajite, zračite odličnom energijom, ali bojite se nasmiješiti jer je možda vaš omiljeni ruž završio na zubima. Sigurni smo da ne postoji djevojka koja redovito nosi ruž, a koja nije imala susret s ovakvim beauty problemom. No, i za ovu žensku „traumu“ ima lijeka i sada vam predstavljamo neke od trikova koji su vrlo jednostavni i efektni.

Pozovite u pomoć aplikator


Ruž danas ne morate nanositi izravno na usne iz stika, već u toj situaciji možete koristiti i odgovarajući kist za nanošenje ruža. Pomoću kista ćete vrlo lako kontrolirati nanošenje proizvoda i u količini koja vam je potrebna, a pritom višak neće završiti na vašim zubima.

Stari, dobri trik kojem se uvijek vraćamo


Osim kista, uvijek se možete osloniti na najstariji savjet za ovaj strašni make-up problem, a uključuje korištenje vašeg prsta. Naime, čist kažiprst bi trebalo obuhvatiti usnama i  sav višak ruža će ostati na prstu umjesto na zubima.

Još jedna fora koju možda zaboravljate


Isto stari, ali odličan trik je korištenje papirne maramice nakon nanošenja ruža. Presavijte papirnu maramicu ili komadić ubrusa i pažljivo stavite između usana. Zatim lagano vucite prema van, a pritisak neka bude jači na unutarnjem dijelu usana. To će vam pomoći da sigurno skinete višak proizvoda i da on ne završi na vašim bijelim i lijepim zubima.

Bonus savjet: Ako ste već u izlasku, a nemate u torbici zrcalo i vrijeme je za piće, svoj napitak degustirajte slamčicom i tako izbjegnite nevolje.

Pročitajte više: 3 koraka do dvostruko punijih usana

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche La Palette Matte Bold

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 430 Mon Jules

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tik Tok makeup trikovi: izdvojili smo najbolje

Šareni svijet milijuna TikTokera nudi zanimljive video sadržaje o modi, glazbi, hrani, sportu... a nama je posebno interesantan zbog onoga što ima da ...