Kako da vam šminka bude postojana tijekom novogodišnje noći?

Blagdansko raspoloženje već se uvuklo u sve nas, a mnoge zanima kako zablistati na novogodišnjoj noći? Jedan od najvećih problema svakako je postojanost make upa tijekom cijele novogodišnje noći, a mi vam donosimo par savjeta kako zasjati i zadržati šminku tijekom najluđeg tuluma u godini.

Da biste postigli besprijekoran izgled u zadnjoj noći u godini i isti  takvi dočekali 2017. godinu, potrebno je prije svega kvalitetno pripremiti lice, a to podrazumijeva par koraka.

#1


Započnite s čišćenjem lica proizvodima koji odgovaraju vašem tipu kože, te nakon toga laganim pokretima izmasirajte lice, jer ćete upravo ovim malim trikom umanjiti zatezanje kože uzrokovano dehidracijom, povećati elastičnost i ukloniti umor i stres.

Nanesite dnevnu kremu, a nakon toga podlogom krenite ujednačavati ten. Ukoliko je vaša koža masna, koristite mat podloge, a za suhu i normalnu kožu koristite sjajnije varijante. Nakon baze, nanesite korektor koji će prikriti podočnjake, akne i ostale nepravilnosti na licu. Puder svakako nanesite kistom, na koji ćete nanijeti i malo fiksatora i osigurati da vam make up cijelu noć bude postojan. Rumenilo nanesite na same rubove jagodičnih kostiju prema ušima.

#2

 

Za glamurozan look nanesite crni tuš ili olovku na oči, stavite maskaru i sve dobro fiksirajte fiksatorom u prahu koji sadrži čestice koje reflektiraju svjetlost. Osim toga, fiksator će odbijati sjene s lica te stvoriti dojam ujednačenosti tena.

Za konačan glamurozan izgled u novogodišnjoj noći nanesite crni tuš ili kajal (mekana crna olovka). Stavite maskaru, ponovno sve fiksirajte fiksatorom u prahu. Njegova je tajna da sadrži posebno oblikovane čestice koje reflektiraju svjetlost. Odbijaju sjene s lica koje se pojavljuju uslijed površinskih bora te stvaraju dojam svježine i ujednačenosti tena.

#3


I naposlijetu, naglasak stavite na svoje usnice uz pomoć mat ili sjajnih ruževa. Svakako zapamtite, ako naglasak stavljate na oči, tada punoću usana možete postići mat ruževima.

Pročitaj više o: Kako uklopiti šminku i novogodišnju haljinu?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Precise Eyeliner by Mazbelline New York

    Naručite odmah
  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Master Drama by Maybelline New York

  • Color Rich Lip Palette Red

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se