Kako istaknuti oči kad nosiš zaštitnu masku: video tutoriali

Nošenje zaštitne maske je, svidjelo se to nama ili ne, postalo naša svakodnevica. Međutim, to ne znači da ne treba iskoristiti ovu promjenu na najbolji mogući način. Sigurno si primijetila na ulicama ljude s najrazličitijim maskama i da ih čak uklapaju uz garderobu. Pa zašto onda ne bi naučila kako istaknuti oči, ali i samu masku na nekoliko jednostavnih načina. Pogledaj video tutoriale koji će ti pomoći da se osjećaš samouvjereno, lijepo i ženstveno i sa zaštitnom maskom.

Priprema kože za zaštitnu masku

Kako nam je maska na licu dulji dio dana, moguće je da će izazvati reakciju, crvenilo ili perutanje kože na predjelu oko usana. Zato je važno da prije samog šminkanja naneseš kremu koja će hidratizirati tvoje lice tijekom čitavog dana.

Kakve makeup proizvode koristiti

Kada imaš zaštitnu masku najbitnije je da je ne dodiruješ samu masku i oči rukama, kao i da je ne skidaš kako bi popravljala šminku ako nemaš uvjete za to. Zato koristi proizvode koji su dugotrajni i koji će ti ostati na licu tijekom čitavog dana od trenutka kad ih naneseš, pa sve do povratka doma i uklanjanja šminke. Obrati pozornost i da se makeup proizvodi koje koristiš ne prenose na odjeću (u ovom slučaju na masku).

Kako istaknuti plave oči: video tutorial

Emily Di Donato je jedan od poznatih modela branda Maybelline New York i ona u ovom videu otkriva kako ističe u samo par jednostavnih koraka plave oči:

Kao što vidiš ona je veliku pažnju posvetila oblikovanju i isticanju obrva, jer one doista i jesu ključni dio šminkanja očiju, pa ti savjetujemo ne preskakati ih. Ovo je ujedno sjajna prilika i za praćenje microfeathering makeup trenda baš kao i Emily.

Topli smokey eye look: video tutorial

Kod šminkanja očiju ne moraš uvijek igrati na sigurno i ići samo s nude varijantama u različitim smeđim i bež nijansama. Odvaži se baš ovog trenutka i isprobaj ovaj topli eye burgundy look. Prati sljedeći tutorial:

Ako se sjetiš pravila za kombiniranje boja, o kojem smo ranije pisali, uvjerit ćeš se i sama koliko burgundy smokey look najbolje odgovara onima sa zelenom bojom očiju. A uvijek možeš eksperimentirati i s ljubičastim nijansama, jer zelenim očima i one sjajno pristaju.

Uklopi šminku s dezenom maske

Ako više voliš nositi šarenije maske, onda je sjajan način isticanja očiju, uklapanje makeup-a s maskom i to pomoću toplih neutralnih boja koje pašu sa svim šarama maske. Pogledaj video tutorial koji će te inspirirati u tome:

Foxy eye look: tutorial za one koji su uvijek u žurbi

Ako si od onih koji uvijek negdje kasne onda je za tebe pravi izbor foxy eye look, koji se postiže u par jednostavnih poteza i izgleda sjajno i kad imaš zaštitnu masku. Pogledaj korake za postizanje ovog look-a:

Za šminkanje očiju na ovaj način, potrebno ti je samo par minuta, a efekt je zavodljiv i efektan pogled.

Nadamo se da su te ovi video tutoriali inspirirali da se poigraš i sama s načinom šminkanja očiju, koje su sad više nego ikad u centru pozornosti.

Podjeli s nama svoje dojmove u komentarima!

Pročitaj još: Top 10 proizvoda za šminkanje očiju za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybeline New York Superstay Concealer

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim Pencil

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Eye Go Wild Eyeshadow

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Flash Cat Eye Superliner

  Naručite odmah
 • Urban Decay Naked Ultraviolet Palette

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, poznati, stil, maskara, tuš, dnevna šminka, večernja šminka, sjenila za oči , poznati , mat , kopiraj look, trepavice, korektor, nyx, NYX Professional Makeup , Maybelline New York, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definirane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Umjerene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...