Kako izabrati maskaru na osnovi četkice

Znamo da u prodaji postoji veliki broj maskara, čije formule i četkice pružaju efekt ovisno o tvojim potrebama. Među brendovima koji mogu se pohvaliti velikim izborom maskara u svojoj ponudi nalazi se prije svega brand Maybelline New York. Ovaj brand je inače napravio prvu maskaru i iza njega je tradicija od 100 godina, pa bez sumnje znaju što rade kad su u pitanju maskare i inovacije s njima.

Različite Maybelline maskare recenzije, koje se nalaze online, navele su nas na kreiranje ovog vodiča za odabir maskare na osnovi oblika, tipa i veličine njezine četkice.

Što trebaš uzeti u obzir pri kupovini maskare

Na prvom mjestu, ne smiješ zaboraviti da svaka maskara drugačije izgleda na svakoj od nas. Sve ovisi o dužini, gustoći i obliku tvojih trepavica. Osim formule, sastava i efekta koji želiš postići pomoću specifične maskare, važno je obratiti pažnju i na njezin oblik četkice. On možda i najviše utječe na to kako će maskara izgledati na tvojim trepavicama i hoćeš li postići željeni efekt.

Kako izabrati maskaru na osnovi četkice

Velika mekana četkica – za mega volumen trepavica

Guste i velike četkice, zajedno s odgovarajućom formulom maskare, pomoći će da tvoje trepavice izgledaju gušće i dulje poslije nanošenja maskare. Ali treba uzeti u obzir i veličinu očiju, odnosno imaš li krupne ili sitne oči. Ako su ti oči sitne, maskara s velikom, mekanom četkicom nije najbolji izbor za tebe, jer ćeš je teško nanijeti a da ne umrljaš kapak.

Maybelline New York The Colossal 100% Black 

Jedna od Maybelline New York najpoznatijih maskara koja ima legendarnu mega veliku četkicu je Colossal 100% Black maskara. Ona je prepoznatljiva po svojoj formuli obogaćenoj kolagenom, koja će ti osigurati instantan volumen i velike i odvažne trepavice. Formula ove maskare se sastoji od intenzivnih crnih pigmenata, zahvaljujući kojoj će trepavice izgledati jače i gušće i sve to bez grudica.

Kako izabrati maskaru na osnovi četkice

Zakrivljena četkica - za suptilno raširene i luksuzne trepavice

Zakrivljena četkica, sa sitnim čekinjama zahvata svaku trepavicu, suptilno ih razdvaja i daje im volume, omogućavajući ti lako nanošenje .

Maybelline New York Lash Sensational maskara

Ova Lash Sensational maskara je jedna od omiljenijih maskara poznate influencerice iz regije, Dunje Jovanić. Zahvaljujući ovoj maskari, njene trepavice su definirane i njegovane. Legendarna lepeza četkica maskare u kombinaciji s formulom obogaćenom uljem divlje ruže pobrinut će se da i tvoje trepavice budu meke i izgledaju njegovano sa senzacionalnim volumenom. Četkica ove maskare izrađena je čak od 10 slojeva češljića na četkici koji razdvajaju svaku trepavicu, povećavajući njihov volume i čine trepavice senzacionalno luksuznim. 

Dvostruko zakrivljena četkica – izdužuje, izdiže i izvija trepavice

Do trepavica koje izgledaju poput onih poslije Lash Lift kozmetičkog tretmana, mnogo je lakše doći pomoću maskare s dvostruko zakrivljenom četkicom s uvijenim vlaknima. Zahvaljujući ovakvom obliku četkice, doseže se i do najsitnijih trepavica, a to će učiniti tvoje trepavice izduženim, podignutim i uvijenim.

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara

Ako želiš efekt podignutih trepavica kao iz salona, onda ćeš to postignuti pomoću Falsies Lash Lift maskara, koja ima dvostruko zakrivljenu četkicu i za čiju izradu su korištene dvije vrste različitih vlakana ljubičaste i crne boje. Dvostruko zakrivljena četkica će obuhvatiti svaku trepavicu od korijena do vrha, izdužiti je, izdignuti i izviti. Formula ove maskare postojana je tijekom cijelog dana.

Nadamo se da smo ti olakšali potragu za savršenom maskarom. Svaku od ovih maskara možeš lako naručiti klikom na sličicu maskare ispod teksta i već danas postići željeni efekt.

Podjeli s nama u komentarima koju od ovih maskara si već isprobala i koja je tvoj favorit!

Pročitaj još: Ruž u olovci: za najlakše konturiranje usana

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Colossal 100% Black

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trepavice, Maybelline New York, maskara u boji, @imfashionbabe, Dunja Jovanić

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako prepoznati puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder je makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako izabrati onaj koji odgovara potrebama tvoje kože...