Kako izabrati svoju prvu maskaru

Konačno je došao i taj dan! Ne moraš više krišom uzimati šminku od mame i starije sestre, vrijeme je da oformiš svoju kozmetičku torbicu. Ako si potpuno neiskusna u šminkanju, predlažemo ti da počneš od maskare. Maskara je idealan proizvod za početnike u šminkanju, jer se s njom ne može puno pogriješiti, a razlika između trepavica s maskarom i bez maskare je zaista  drastična. A kada odeš u najbližu drogeriju kako bi odabrala maskaru, tamo će te sačekati brojne maskare od kojih je jako teško odabrati pravu. Mi ti otkrivamo koje osobine tvoja prva maskara mora imati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

1. Maskara koja se lako nanosi i skida

Na početku tvoje makeup karijere, sigurno ćeš bezbroj puta gledati YouTube tutorijale kako bi pokušala nanijeti makeup proizvode baš kao zvijezde Instagrama. Zbog toga će ti biti potrebna maskara koja se lako nanosi, a još lakše skida. Mi ti preporučujemo Snapscaru koja nam dolazi iz kuće Maybelline New York. U trenu se i nanosi, a ne ostavlja grudice i skida isto tako brzo i lako, a pri tom ne ostavlja tragove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

2. Prirodan izgled trepavica

Pošto tek počinješ s korištenjem maskare, bitno je da trepavice izgledaju pune, a ipak prirodno. I za to je Snapscara idealna. Ona će dati trepavicama volumen, a u isto vrijeme ćeš zadržati prirodan izgled. Ovo je naročito važno za tvoj dnevni look, jer efekt umjetnih trepavica nikako nije pogodan za školu ili šetnju gradom s prijateljicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. Postojanost tijekom cijelog dana

Apsolutno je neophodno da maskara bude postojana. Ako si i ti, kao i mnoge djevojke tvojih godina, aktivna od ranog jutra – tu je škola ili predavanja, zatim nezaobilazne kavice s prijateljicama, trening, razne sekcije, a cijelo vrijeme se voziš gradskim busom ili pješačiš, tvoja maskara mora izdržati sve to. Snapscara je dovoljno postojana te lako može prebroditi sve to s tobom i savršena je za svakodnevnu uporabu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

4. Više boja za eksperimentiranje

Crna maskara je pravi klasik, međutim, moraš imati alternativu, kako bi nekad mogla i eksperimentirati sa šminkanjem. Snapscara dolazi i u Black Cherry boji, koja će osvježiti tvoj look i još više naglasiti boju očiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Sad kad znaš odabrati svoju prvu maskaru, vrijeme je i da ju kupiš. Snapscaru možeš odmah naručiti na linku ispod ili je naći u najbližoj drogeriji. Kada ju isprobaš, obavezno podijeli s nama dojmove u komentarima!

Pročitaj više: Top 10 proizvoda za šminkanje očiju za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

    Naručite odmah
  • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

Povezane teme: šminka, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , trepavice, Gigi Hadid, Maybelline New York, maskara u boji

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bijela olovka za oči: Novi makeup trend 2022!

Mnoge cure izbjegavaju bijelu boju i rijetko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...