Kako izbjeći greške prilikom kombiniranja rumenila i ruževa

Novi make-up trendovi donijeli su nam mnoštvo slobode, ali i prostora za kobne greške. Ako ne želite postati jedna od onih djevojaka koje ste barem jednom vidjele u skandaloznom izdanju, savjetujemo vam kako izbjeći nekoliko beauty grijehova.

Bordo + nježna marelica = veliko NE!


Ruževi različitih bordo nijansi osvojili su sve trendove ove jeseni. Iako nam pružaju mnoštvo raznovrsnih kombinacija i djeluju efektno, bordo ruževi su dovoljno dominantni sami po sebi pa ih ne treba kombinirati s upadljivim rumenilima. Čak i kada je riječ o nekoj nježnoj i neupadljivoj bordo nijansi. Naš savjet je da u ovom slučaju svoje jagodice istaknete konturiranjem - neprimjetno potamnite područje između njih ili, još bolje, istaknite ih highlighterom.

Nude + crveno rumenilo = nikako!


Nude izgled je neupadljiv način za isticanje svojih atributa. Svaka jača boja kod ovakvog šminkanja djeluje previše napadno, posebno ako je riječ o crvenom i jakom rumenilu. Umjesto toga, nježna boja marelice ostavit će pravi dojam i staviti naglasak točno tamo gdje želite.

Roza + roza = previše!


Iako je monokromatski look trenutno u trendu, pronađite mjeru. Ružičasti ruž može djelovati nježno i zavodljivo, ali ako ga iskombinirate s ružičastom nijansom rumenila izgledat ćete kao da vam je prevruće. A to nije look koji želite postići, zar ne?

Pročitaj više o: Saveti za šminkanje u jesen by Isabella Rakonić

Povezane teme: usne, ruž, rumenilo

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up in the City: Vruća pitanja s Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Nova epizoda serijala Make Up in the City donosi nam vruća pitanja s Enom Lunom i Dunjom Jovanić, koje nam ovaj put otkrivaju do sada nepoznate tajne ...