Kako izbjeći pogreške pri nanošenju sjajila

Iako vam nanošenje sjajila za usne izgleda kao lagan i jednostavan zadatak u svakodnevnom šminkanju, mnogim djevojkama stvara probleme.

Mi vam predstavljamo nekoliko trikova pomoću kojih će vam sjajilo za usne postati omiljeni preparat u šminkanju, kao i osnovne pogreške koje trebate izbjegavati pri njegovom korištenju.

Napravite piling

 

 


Prije nanošenja sjajila za usne, napravite blagi piling. Tako ćete ukloniti ispucanu kožu s usana i imat ćete lijepe i svježe usne koje sjajilo dodatno naglašava.

Većina djevojaka sjajilo za usne više koristi u dnevnoj varijanti. U tom slučaju morate biti oprezne pri odabiru nijanse. Nikako ne smijete pretjerivati s kričavim bojama.

Vizualno uvećajte usne

 

 


Najbolje je kombinirati sjajilo za usne prema tonusu kože, kako bi vam istaknulo usne na najbolji način, jer je poznato kako sjajila vizualno uvećavaju usne.

Sjajilo za usne je savršeno za volumen, a obožavaju ga one djevojke koje imaju manje usne, ili jednu usnu manju od druge. 

Prije nanošenja sjajila prvo nanesite olovku za usne na rubove. Tako uokvirene usne značajno će vam olakšati nanošenje sjajila. Mnoge djevojke imaju probem s nanošenjem sjajila, upravo zato što nemaju jasne linije, što dovodi do “neurednog” izgleda. 

Pročitaj više o: Usne kao slikarsko platno​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

  • L'Oreal Paris Color Riche 461

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

Povezane teme: usne, dnevna šminka, večernja šminka, sjajilo za usne , usne , trend , nude , šljokice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trajna šminka usana: za i protiv

Iako se trajna šminka usana često smatra pomodarstvom, ona zapravo predstavlja jedan od načina za korigiranje i prekrivanje nedostatka. Blijede usne, ...