Kako izbjeći pogrešku previše počupanih obrva

I dalje samouvjereno tvrdimo kako su obrve područje koje bi svaka djevojka voljela savladati do najsitnijeg detalja. Upravo zbog toga nas ova tema ne prestaje nadahnjivati, a ovog puta ti donosimo nekoliko savjeta o tome kako izbjeći pogrešku pretjerano počupanih obrva.
 

1. Samokontrola je vrlo važna

U želji da svoje obrve oblikuju na najbolji mogući način, djevojkama se dogodi da se previše zanesu sa čupanjem dlačica pa i ne primijete štetu dok ne postane prekasno. Savjetujemo ti da pincetu koristiš za uklanjanje samo suvišnih dlačica, a ne onih za koje se tebi čini da nisu na svom mjestu. Nažalost, mnoge djevojke su opsjednute svakodnevnim čupkanjem dlačica i sitnim korekcijama, što kasnije može predstavljati veliki problem. Naime, često čupanje obrva može oštetiti korijen dlačica i tako spriječiti njihov ponovni rast.

2. Ne trudi se da ti obrve budu potpuno jednake

Obrve jesu sestre, ali ne blizanke! Jednostavno ne postoji osoba s dvije iste obrve i nemoj se truditi postići savršenu simetriju. Osim toga, sitne nepravilnosti na licu ne moraju uvijek predstavljati nedostatak.

3. Budi pažljiva s dlačicama iznad gornjeg ruba obrva

Sigurni smo da si često do sada naišla na savjet da nikako ne treba čupati dlačice s gornje strane obrva. Ovo ipak nije u potpunosti točno. Za dobar izgled obrva vrlo je važno da i dio iznad njih izgleda uredno te zato slobodno ukloni sve dlačice koje strše, prateći pritom prirodni luk obrva.

4. Izbjegavaj sredinu obrva

Većini djevojaka smeta što su im obrve na različitim dijelovima potpuno različite gustoće, pa čupanjem dlačica pokušavaju riješiti ovaj problem. Međutim, to je velika pogreška. Na ovaj način obrve izgledaju previše rijetke i blijede, što licu daje potpuno bezličan izgled. Naš savjet je da zaboraviš na pincetu i da problem različite gustoće dlačica riješiš upotrebom olovke za obrve Brow Drama Pomade iz Maybellina..

Pročitajte više o: Uređivanje obrva za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Drama Pomade

Povezane teme: obrve

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mali trikovi za mladenački izgled

Ako želiš malo osvježiti svoj izgled, pročitaj sljedeće trikove koji će ti pomoći u prekrivanju nesavršenosti i tvoj izgled učiniti mladenačkim...