Kako najbolje prekriti nesavršenosti

Pronađite za vas krojenu dnevnu rutinu čišćenja i njege

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Prije svega, treba napomenuti da je redovito čišćenje i hidriranje lica apsolutni #must kojim se vode ljepotice širom svijeta, a to je i ono što najbolji dermatolozi toplo preporučuju svakoj dami koja drži do sebe i vodi brigu o svom izgledu. Osim što „u pola dana i u pola noći" znate koliko je štetno pretjerano izlaganje sunčevim zrakama, spavanje sa šminkom na licu i koliko je lako ostaviti koju poru začepljenu, potrudite se ispuniti dužnost koju imate prema svome licu i pronađite za vas krojenu dnevnu rutinu čišćenja i njege.

Savjet plus: omiljene proizvode za njegu kože lica možete nositi sa sobom, bez razmišljanja. Tako ćete biti u prilici pružiti njegu svojoj koži kad god joj je potrebna bez obzira gdje se nalazili. Jedan od najpopularnijih preparata svakako je L'Oréal-ov Pore Refining primer koji ujednačava ten i tako otklanja nepravilnosti poput čarolije.  

Budite pažljivi prilikom odabira šminke

 

A post shared by @_mymakeup__ on


S druge strane, budite jednako pažljivi prilikom odabira šminke koju nanosite na lice. Posebno ako ste poslovna dama, šminkanje je nešto što svakodnevno radite i u čemu s vremenom postajete sve vještiji i vještiji. Ne preskačite korake, odnosno preparate i tako (iako pod šminkom) omogućite svojoj koži da diše. Bez obzira na to što vam šminka doista može pomoći u prikrivanju nepravilnosti, znajte da to nikako ne znači da nepravilnostima ne možete reći „zbogom".

Kada pomislite na prikrivanje pomislite - korektor. A jedan od najpopularnijih na svijetu je True Match koji savršeno pristaje teksturi i tonu kože i sam otklanja sve nepravilnosti! Inače dostupan u čak 9 različitih nijansi, njegovu pomoć koriste mnoge ljepotice diljem svijeta, dok je beauty blogericama postao apsolutni #musthave. Nakon što izjednačite lice, laganim pokretima kista finiširajte šminkanje s malo pudera i rumenila. Do kraja procesa zaboravit ćete da ste išta i imali za prekriti.

Također, potrudite se ne koristiti teške pudere svaki dan. Radije se prilikom kupovine odlučite za laganije varijante koje L'Oréal uspješno proizvodi godinama unazad i koje jamče takozvani #flawless izgled. Mat puderi spriječit će prekomjerni sjaj kože, a šminka će vam na licu ostati duže.

Pročitajte više o: Make-up trik: Kako brzo i lako prekriti podbradak

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Naručite odmah
  • True Match L'Oreal Paris

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svakodnevni anti-age tretman: Pravilna njega kože u tridesetima!

Što se događa s našom kožom kad premostimo dvadesete i zakoračimo u tridesete? Je li tad pravo vrijeme da započnemo anti-age bitku protiv ranih znakov...