Kako najlakše kombinirati rumenilo i bronzer

Bronzer i rumenilo su moćni proizvodi koji u spoju postaju još moćniji! Vjerojatno ste se bezbroj puta pitale kako kombinirati ova dva proizvoda, kako ih nanijeti...

Kako bismo vam olakšali i uvjerili vas da je spoj bronzera i rumenila dobitna kombinacija ovog ljeta, odgovore na sva pitanja potražili smo od poznatih vizažista.

#1 Kistovi su važni

 

 


Važno je odabrati kist koji je namijenjen nanošenju bronzera i rumenila. Za nanošenje rumenila koristite okrugli, ravno rezani kist, a za nanošenje bronzera odaberite kist rezan u koso, slične onima koji se koriste za konturiranje lica. 

#2 Kombiniranje boja

 

 


Kako biste izbjegle pogrešan efekt na licu, pažljivo birajte nijanse. Poznati vizažisti savjetuju bronzere toplijih nijansi, jedan ton svjetliji od vaše kože. Kad je u pitanju rumenilo, birajte ružičaste nijanse, koje odgovaraju boji vaše kože. Tako ćete ne samo istaknuti jagodice, nego ćete licu dati potrebnu svježinu i sjaj. 

#3 Sjaj

 

 


Bronzeri sa sjajnim česticama mogu istaknuti pore na vašem licu, a proizvodi s jakim mat efektom mogu koži dati smeđu boju i ostaviti dojam „prljavog“ lica.  Zato birajte proizvode koji imaju blagi mat efekt. Tako ćete biti sigurne da ćete zaista blistati kad se nasmijete.

#4 Što prvo nanijeti – bronzer ili rumenilo?

Počnite s bronzerom, zato što se lakše nanosi i potpuno se stapa s bojom kože. Ako nanesete rumenilo prije bronzera, teško ćete blendati boje, a na obrazima se mogu pojaviti neželjene mrlje.

#5 Gdje točno nanijeti

 

 


Ovo je vrlo važan korak koji morate ispoštovati želite li postići što bolji efekt pomoću ove kombinacije. Bronzer nanesite na dijelove lica koje sunce inače obasjava, kako biste postigle prirodan efekt. Želite li da vam lice izgleda mršavije, naglasak stavite na donji dio jagodica i bradu. Nakon toga dodajte sasvim malo rumenila na ostale dijelove.

#6 Budite umjerene

Kao i s ostalim proizvodima i ovdje je važno ne pretjerivati s količinom. Pri kombiniranju bronzera i rumenila vodite računa o količini, jer lice s velikom količinom bronzera i rumenila zaista može izgledati grubo i pomalo zastrašujuće.

Pročitaj više o: Nanošenje rumenila za prirodan look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Glam Bronze

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, konturiranje, sjenčanje lica , trend , moda , rumenilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo će biti jesenski hit: Francuska manikura na novi način

Predstavljamo ti nekoliko novih načina izrade francuske manikure...