Kako najlakše odabrati odgovarajuću nijansu olovke za usne

Ako želite postići savršen izgled svojih usana, u svoju kozmetičku torbicu morate dodati odgovarajuću olovku. Ovaj proizvod definirat će vaše usne i dati im punoću, a osim toga, spriječit će razlijevanje ruža i učinit će da on duže ostane na svom mjestu. Ipak, postoji nekoliko pravila kojih se morate pridržavati prilikom odabira olovke za usne.

Ovaj proizvod možete pronaći u puno različitih nijansi, a odabrat ćete ovisno o izgledu koji želite postići i prilici za koju se uređujete.

Olovka i ruž se ne smiju previše razlikovati


Prije nego se odlučite za kupovinu, razmislite koje nijanse ruževa najčešće koristite pa ovisno o tome odaberite i olovku. Olovka i ruž se ni u kom slučaju ne smiju previše razlikovati. Za svakodnevni look odaberite olovku najsličniju nijansi svog ruža.

Možete se odlučiti i za malo svjetliju, ali nikako tamniju nijansu kada je dnevna šminka u pitanju. Za najprirodniji izgled, birajte nijanse najsličnije vašim usnama, a u širokom luku izbjegavajte jake boje.

Noćni izlazak


Kada se pripremate za noćni izlazak i želite da vaše usne dobiju na volumenu, odaberite olovku u boji odabranog ruža, ali i drugu koja je malo svjetlija.

Prilikom nanošenja, prvo tamnijom olovkom iscrtajte takozvani Kupidonov luk, a zatim svjetlijom olovkom obrubite ostatak usana. Potom sve laganim pokretima izblendajte tako da više ne budu vidljive razlike između nijansi.

Bonus savjet:

Za ovakve prilike možete eksperimentirati koristeći različite tamnije nijanse ruževa, ali u tom slučaju pazite kako ćete našminkati oči.

Pročitajte više: Olovka za usne za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche 461

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Naručite odmah
  • Loreal Paris Lip Liner Couture Color Riche Pink Fever

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, olovka za usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup pogreške zbog kojih izgledaš starije

Daješ puno novaca na kvalitetne beauty proizvode, nabavljaš najnovije serume i maske za pomlađivanje, redovito posjećuješ kozmetičara, ali usprkos tom...