Kako nanijeti bronzer na svijetli ten

Svijetli ten je nekada prava prepreka kada su u pitanju kako beauty proizvodi, tako i tehnike šminkanja. U svezi s tim, bronzer je proizvod koji zbog svojih specifičnosti često zbunjuje veliki broj djevojaka. Možda baš zbog toga nanošenje bronzera na svijetlu kožu izgleda kao nemoguća misija. Ali nije! Ljepotice mliječnog tena jednostavno se trebaju pridržavati osnovnih pravila i vrlo brzo mogu uživati u efektu koji bronzer ostavlja na njihovom licu.

Odgovarajuća nijansa


Ovo je najvažniji korak prilikom odabira bronzera. Pravilno odabrane nijanse mogu napraviti pravo čudo i stoga bi trebala odvojiti dovoljno vremena i naoružati se strpljenjem svaki put kada kreneš u kupovinu. Prema savjetima vizažista, djevojke čija je koža vrlo svijetla trebaju birati bronzere koji su za jednu, najviše dvije, nijanse tamniji od njihovog prirodnog tena. Također, svijetlom tenu najbolje pristaju bronzeri ružičastog podtona.

Različite teksture

Postoji više vrsta bronzera. Najčešće se mogu naći tekući i kameni bronzeri, ali i oni u prahu. Ovisno o efektu koji želiš postići, prilikom odabira odgovarajućeg proizvoda, važno je obratiti pozornost na njegovu teksturu. Lagana tekstura bronzera u prahu osigurava prirodnu završnicu, dok je tekstura tekućeg i kremastog bronzera malo „teža“ pa se oni preporučuju svim djevojkama koje prije bronzera uvijek nanose tekući puder. Na taj način, crte su nježno definirane, a lice izgleda diskretno konturirano.

Mjesta gdje se nanosi


Na svijetloj koži se greške u šminkanju vrlo lako uoče pa je stoga važno pažljivo nanositi bronzer. Trudi se što preciznije nanijeti malu količinu proizvoda na jagodice i rub brade. Tajna dobro nanesenog bronzera je u tome da, svaki put kada umočiš kist u proizvod, dobro otreseš višak s njega prije nego dotakneš lice. Na taj način ćeš smanjiti mogućnost pogreške i možeš biti sigurna da će tvoj svijetli ten izgledati besprijekorno.

Pročitajte više o: Kako odabrati šminku za svijetli ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup pogreške zbog kojih izgledaš starije

Daješ puno novaca na kvalitetne beauty proizvode, nabavljaš najnovije serume i maske za pomlađivanje, redovito posjećuješ kozmetičara, ali usprkos tom...