Kako nanijeti bronzer prema obliku lica

Stojiš sama ispred ogledala i razmišljaš kako pravilno nanijeti bronzer. Pomoću sljedećih savjeta nećeš više razmišljati kako to napraviti, jer ćeš vrlo brzo postati pravi stručnjak za nanošenje ovog čarobnog proizvoda ovisno o obliku lica.

Pravilo sunca

 

 


Naglasak je na dijelovima lica gdje će te najbrže „pomilovati“ sunce, jer ćeš samo tako postići prirodan efekt. Ovdje mislimo na čelo, most nosa i jagodice. Svakako možeš dodati nešto proizvoda i na dekolte. Ne pritišći previše kistom, nego samo nježno nanesi malo bronzera na te dijelove.

Nanošenje bronzera neka se prilagodi obliku lica

 

 


- Ovalno lice: Nanesi malo bronzera na vrh čela, uz kosu. Ne zaboravi na obraze i nanesi ga malo i na most nosa, ali ne pretjeruj.

- Srcoliko lice: Kao i kod ovalnog lica, nanesi bronzer na vrh čela i jagodice. Nanesi malo više bronzera uz liniju kose, a pored toga ne zaboravi i na bradu.  

- Okruglo lice: Ako želiš vizualno suziti lice, nanesi bronzer na jagodice, pa sve do vilice. To će vizualno stanjiti tvoje lice.  

- Četvrtasto lice: Bronzer nanesi na čelo i jagodice, ali neka nanošenje bude lagano, jer ćeš tako omekšati oštre crte tvog lica.  

Pročitaj više o: Napredni tečaj konturiranja​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Sculpt - 02 Medium Dark

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, konturiranje, sjenčanje lica

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako hidratizirati kožu ljeti

Nakon što si očistila lice, vrijeme je da ga hidratiziraš adekvatnim proizvodom za hidrataciju. Mi ti preporučujemo proizvod koji će savršeno hidratiz...