Kako nanijeti tekući tuš, a ne pokvariti cijeli make-up look

Skoro svaka djevojka ima strah od nanošenja tuša za oči, jer je uvjerena da će pogriješiti i tako upropastiti prethodno nanošenje drugih make-up proizvoda.

Iako mnoge hvata panika kada dođe trenutak za kreiranje cat eye looka, to je jedna od najlakših lekcija kada je u pitanju šminkanje očiju. Naime, osnovni preduvjet je pronalaženje one vrste tuša za oči kojim ćeš najlakše rukovati.

Mnoge djevojke se odlučuju za tekući tuš za oči pa evo nekoliko savjeta kako ga nanijeti, a da ne uništiš cijelu šminku

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kada nanosiš tekući tuš budi pažljiva i polako rukuj njime. Ako je on tvoj prvi izbor za zavodljivi cat eye look, polaganim potezima povlači crtu, a ako nisi dovoljno vješta i ne možeš je izvući iz jednog ili dva poteza, ispod oka stavi malo vate ili papira kako ne bi napravila „kaos“ tamo gdje ne treba.

Ako se ne smatraš dovoljno hrabrom i ne želiš eksperimentirati, naš savjet je zakrivljeni Maybelline New York Sensational tekući tuš za oči

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Iako značajno olakšava nanošenje, važno je da ti prilikom njegova nanošenja ruka i dalje bude čvrsta. Kako bi tvoj pokret bio miran, nasloni lakat ruke kojom nanosiš Sensational Liner na neku stabilnu podlogu. Tako ćeš smanjiti mogućnost da ti se ruka pomakne i eyeliner završi gdje ne bi trebao.

Još jedan trik kod stavljanja ovog proizvoda je da nikada ne zatvaraš oko do kraja. Kada odrediš točku od koje kreće crta tekućim tušem, dobro je pogledaj i onda samo blago spusti kapak i neka čarolija počne!

Pročitaj više o: Savršen smokey eyes look za plave oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: oči , tuš za oči

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup tutorijal: Vrijeme je za platinasti New York Look

Prirodni izgled može izgledati jednako efektno kao i full coverage makeup ako koristiš prave proizvode i pravilno ih nanosiš...