Kako napraviti Foxy eye look za 3 minute

Ako vodiš aktivan život i ako su se već nastavile mnogobrojne svakodnevne obaveze koje zahtijevaju da izgledaš sjajno u svakom trenutku, onda su ti najpotrebniji savjeti za brzo i efektno šminkanje uz što manji broj proizvoda. Stoga isprati ove korake za postizanje Foxy eye look-a, pomoću jedne palete sjenila za oči i maskare.

Foxy Eye Look

Foxy Eye look je već uvelike popularan među poznatim osobama, kao što su Bela Hadid, Megan Fox, Kendall Jenner i mnoge druge. On izgleda prefinjeno, a zavodljivo i uz to se izrazito lako lako i brzo kreira.

Koji proizvodi su ti potrebni za kreiranje ovog look-a?

Sve što ti je potrebno da bi imala mačkaste oči, a bez pomoći linije tuša za oči, koja mnogima teško pada prilikom izvlačenja, jesu Maybelline New York The Nudes paleta sjenila, u kojoj se nalazi čak 12 različitih nijansi, među kojima dominiraju smeđa i bež i samo jedan sloj Maybelline New York Lash Sensational maskare.

Korak po korak do Foxy Eye Look-a

Kako napraviti Foxy eye look za 3 minute

Korak 1

Započni šminkanje miješanjem tamne i svijetle mat nijanse iz The nudes palete sjenila. Zatim pomoću kista izvuci liniju na kraju oka koja će ići skoro do početka obrve kako bi napravila veći špic. Poslije toga s istom nijansom pređi ostatak cijelog kapka kako bi napravila mačkasti špic.

Korak 2

Promiješaj tamno smeđu i crnu nijansu i nanesi je skroz tankim kistom tik uz korijen trepavica, kao kad nanosiš tuš za oči.

Korak 3

Blago spoji ove prethode dvije nijanse iz prošla dva koraka, pa zatim istim kistom napravi mali špic s unutarnje strane oka.

Korak 4

Uzmi smeđu nijansu sjenila za donji kapak, kako donja linija sjenila ne bi bila previše tamna. Zatim kreće blendanje, odnosno nježno spajanje svih nijansi. Poslije toga ostaje samo nanijeti maskaru.

Kako napraviti Foxy eye look za 3 minute

Brzo, efektno, zavodljivo i lako zar ne?

Piši nam u komentarima kako je prošlo kreiranje tvog Foxy eye look-a!

Pročitaj još: Podizanje kapaka šminkom: korak po korak

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, poznati, maskara, tuš, dnevna šminka, večernja šminka, sjenila za oči , šminka za posebne prigode , oči , trend , tuš za oči , kopiraj look, trepavice, Maybelline New York, Foxy eye look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beauty rutina Lily Collins inspirirana serijom Emily in Paris

Lily Collins, britanska glumica i model, sigurno bi kao i većina nas voljela zamijeniti ove teške dane romantikom Pariza, gdje je provela četiri mjese...