Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Od toga kakva nam je koža i koliko smo zadovoljni našim izgledom ovisi i naše samopouzdanje, a nesigurnost se vrlo lako može vidjeti na licu i odraziti na izgled kože. Masna koža je vrlo često problem mnogih žena i upravo ona predstavlja poteškoću prilikom odabira šminke, a pogotovo tekućeg pudera za ovaj tip kože. Poslije istraživanja i isprobavanja različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo, uz konzultaciju s makeup ekspertima, dati odgovor na pitanje: Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu.

Prirodan izgled kože

Kod masne kože je vrlo bitno da si potpuno sigurna u rezultat koji postižeš proizvodom koji si izabrala. Puder koji čini kožu glatkom, svilenkastom i mekom je puder koji će ti pomoći zadržati prirodan izgled kože tijekom čitavog dana i koji će se s lakoćom stopiti s tvojim tenom.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Postojanost pudera

Postojanost je drugi kriterij koji trebaš uzeti u obzir prilikom kupnje pudera za masnu kožu. Važno je pronaći dugotrajan puder koji će ostati postojan tijekom čitavog dana i koji ćeš moći nositi tijekom svih dnevnih obaveza , pa i trčanja, treninga i sličnih fizičkih aktivnosti. Znači trudi se pronaći onaj na koga ne utječe znoj, toplina i koji se ne prenosi na odjeću.

Mat pokrivenost

Jedan od neželjenih scenarija, onih koji imaju masnu kožu, je da čak i nakon šminkanja presijavaju i to u onom najvažnijem trenutku kad je od presudnog značaja izgledati besprijekorno. Da bi ujednačila boju i teksturu kože, spriječila suvišan sjaj, a proširene pore učinila što manje vidljivim, potreban ti je puder koji će ti pružiti mat izgled kože, bez presijavanja tijekom dana.

Onaj pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Tekući puder koji ispunjava sve navedene kriterije definitivno je nova formula L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Njegova formula namijenjena masnoj koži, pružit će ti potpunu mat pokrivenost i postojanost do 24 sata*. Tajna nove formule leži u tehnologiji koja kombinira serum za zaglađivanje i visoku razinu mineralnih pigmenata za matiran izgled kože.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Uz ovaj proizvod ćeš dobiti upravo onu postojanost za kojom si tragala do sad, a pogotovo u periodu nošenja zaštitinih maski. On je #maskfriendly, što znači da ne ostavlja tragove, dugotrajan je, vodootporan i otporan je na vlagu i znoj. Osim toga on sadrži i SPF 18.

Uvijek traži više - L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer korektor

U onim danima kada bi samo brzinski istrčala iz kuće, a samo želiš prekriti područje ispod očiju, koji je sad najvidljiviji zbog nošenja zaštitnih maski, možeš korsititi i L'Oréal Paris Infallible More Than Concealer korektor. Zahvaljujući njegovoj sjajnoj formuli možeš ga koristiti i kao tekući puder, a baš kao i puder i ovaj korektor je #maskfriendly** i osigurat će ti potpunu pokrivenost i prirodan izgled područja ispod očiju ili cijelog lica.

Kako odabrati najbolji puder za masnu kožu

Možeš biti sigurna u svoj savršen izgled tijekom cijelog dana. Koža će ti biti zahvalna, a okolina će primijetiti tvoje samopouzdanje i zadovoljstvo i sve to samo zato što si konačno pronašla pravi puder za masnu kožu.

*Potrošački test, 100 žena

**Ne ostavlja tragove, dugotrajan, vodootporan, otporan na vlagu i znoj

Pročitaj još: O ovoj pegli za kosu na paru se šuška u svijetu: saznaj zašto!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 321

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 322

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 326

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 327

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, tekući puder , puder , mat

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Što spakirati u makeup toaletnu torbicu za ljetovanje?

Danas te savjetujemo kako spakirati svoju makeup toaletnu torbicu za ljetovanje i otkrivamo koji su to proizvodi zaista neophodni, a koje slobodno mož...