Kako odabrati pravi Lancôme Teint Idole Ultra Wear tekući puder za sebe

U makeup industriji, kao i u svakoj industriji, na cijeni su kvaliteta i dugovječnost proizvoda. Dok se neki proizvodi nakon uspješnog lansiranja, ipak ne zadrže dugo na tržištu, postoje i oni koji se pojave, zavladaju makeup scenom i budu obožavani od strane makeup zajednice više od dva desetljeća.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear tekući puder je već više od dvadeset godina, neizostavni makeup proizvod mnogih žena, koje su se zaljubile u njegovu lakoću stapanja s tenom, savršenu pokrivenost i postojanost, kao i veliki izbor nijansi koje mogu naći u ponudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Teint Idole Ultra Wear tekući puder

Potrebe žena se ovisno o promjenama u načinu života konstantno mijenjaju. Ono što ovaj puder čini toliko posebnim je to što Lancôme stalno usavršava njegovu formulu i tako pomjera granice savršenstva, predviđajući želje žena.

Ovaj puder će ti osigurati besprijekoran ten, baš po tvojoj mjeri, zahvaljujući velikom izboru nijansi u ponudi - u hladnim, neutralnim i toplim podtonovima, kojih ima čak 27. Pored toga, lagana tekstura Teint Idole Ultra Wear tekućeg pudera, pruža osjećaj ugode tijekom nošenja, s osiguranom moći pokrivenosti, koja će ujednačiti i uljepšati tvoj prirodni ten.

 

Teint Idole Ultra Wear Nude tekući puder

Jedan od najnovijih izazova Lancôme-a, bilo je stvaranje još laganije i prozračnije formule pudera, koja će isto djelovati i učinak Teint Idole Ultra Wear tekućeg pudera, koji je njihov kultni proizvod. Uspješno su odgovorili na ovaj izazov, kreiranjem fantastičnog Teint Idole Ultra Wear Nude tekućeg pudera, lagane i prozračne teksture, koja se s još većom lakoćom stapa s kožom, pružajući ti tako savršen „no makeup makeup“ izgled dugotrajne postojanosti.

Baš ovaj novi Teint Idole Ultra Wear Nude tekući puder, može postati tvoja „druga“ koža, zahvaljujući velikom rasponu nijansi i njegovom prozračnom mat učinku koji traje i do 24 sata*. U prodaji možeš naći ovaj lagani prozračni puder u čak 10 nijansi predviđenih za većinu tonova kože i sama se uvjeriti u njegovu postojanost i moć stapanja s tvojim tenom i pokazati svoje pravo ja, korištenjem tekućeg pudera koji ne ostavlja efekt maske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

* Potrošački test na 105 žena

Koji od ova dva Lancôme Teint Idole Ultra Wear pudera je za tebe?

Ako više preferiraš visoku pokrivenost pudera na dnevnom nivou, a tijekom svojih brojnih obaveza i ubrzanog tempa života nemaš vremena stalno popravljati makeup, a radije izbjegavaš dodatno šminkanje za večernji izlazak nakon radnog dana i uz sve to ipak želiš besprijekoran ten, onda će ti više ogovarati Teint Idole Ultra Wear tekući puder.

Ako si od onih koji prate makeup trendove i znaš da je što prirodniji izgled kože sada u trendu, a opet ne želiš iskušavati sreću s raznim kremama u boji, jer ti je potrebna istinska postojanost pudera lagane, prozračne formule, onda će ti najbolje odgovarati Teint Idole Ultra Wear Nude tekući puder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Najbolje bi bilo da ti pri ruci uvijek budu i jedan i drugi puder, kako bi onda, kad želiš promjenu u prekrivnoj moći pudera tijekom tjedna ili ovisno o tvojim dnevnim izazovima i prigodama, koristila puder dobre kvalitete, usavršene formule, koji je ugodan na licu i koji će ti osigurati postojanost, ali i moć prekrivenosti koju želiš.

Pročitaj još: Predstavljamo naš omiljeni miris!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

    Naručite odmah
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, tekući puder , puder , Lancôme

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 makeup proizvoda koji čine čuda za one koji su u žurbi

Znamo da je danas imperativ svim djevojkama da izgledaju što ljepše, sa što manje uloženog vremena za šminkanje, pogotovo sad kada je šminka na očima ...