Kako odabrati pravu boju olovke za obrve

Make-up stručnjaci otkrili su na koji način najlakše možemo odabrati idealnu olovku za obrve. Iako su mnogi mislili da se njihova nijansa bira isključivo prema boji kose, važno je znati da kada kupujete ovaj proizvod morate uzeti u obzir i boju svog tena i očiju.

Crvena kosa

Ako imate crvenu kosu i ružičasti ten, nipošto nemojte odabrati olovku s crvenkastim tonovima jer će vaše obrve dobiti narančastu nijansu, pa se odlučite za onu koja „vuče" na pepeljasto.

Brineta


Za brinete važi sljedeće pravilo: ako imate svijetlo smeđu kosu i svijetle oči, odaberite malo tamniju olovku kako biste na pravi način izdefinirali obrve, a ako imate tamnije oči i tamno smeđu kosu radije odaberite za nijansu svjetliju olovku. Predlažemo L'Oréal Brow Artist koji možete naći u nijansama koje savršeno odgovaraju brinetama - Brunette 104 ili Dark blonde 103.

Crnokosa

Iako mnoge crnokose dame smatraju da boju obrva treba prilagoditi nijansi kose, u ovom slučaju napravit će veliku pogrešku. Korištenjem pretamnih olovaka za obrve postići ćete umjetan izgled, a vaše obrve djelovat će potpuno neprirodno. Stoga, ako imate crnu kosu, uvijek odaberite olovku za obrve u umjereno tamno smeđoj nijansi. Naš prijedlog je L'Oréal Brow Artist olovka za obrve u nijansi Ebony 106.

Plava kosa


Dame s plavom kosom također moraju biti vrlo pažljive prilikom odabira ovog proizvoda. Ako imate svijetlu kosu i svijetle oči, boju olovke obvezno prilagodite najtamnijem dijelu svoje kose jer ćete na taj način obrvama dati definiranost, a osim toga ćete otvoriti pogled. U suprotnom, ako odaberete nijansu olovke najsličniju najsvjetlijim dijelovima kose, djelovat ćete umorno. U ovom slučaju možete odabrati L'Oréal Brow Artist u nijansi Blonde 101, Warm blonde 102 ili Dark blonde 103.

Pročitajte više o: Uređivanje obrva za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

Povezane teme: šminka, obrve

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminka za prvi spoj

Pogledaj što ti Anastasija i Tea savjetuju, dok se s ostalim djevojkama iz Make Up In The City ekipe prisjećaju svojih prvih sastanaka...