Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Većina nas sanja savršene trepavice. Duge, izvijene, podignute trepavice s volumenom su uvijek bile poželjne. Danas postoji puno kozmetičkih metoda koje popravljaju izgled trepavica, u pogledu volumena ali i gustine. Lash Lift trepavica je jedan od takvih tretmana.

Što je to Lash Lift?

Lash lift trepavica je kozmetički tretman izvijanja i povećanja gustine trepavica, a u proteklih nekoliko godina doživio je ogromnu ekspanziju, jer nakon njega trepavice ostaju savršeno guste, bujne i podignute. Ovaj kozmetički postupak izvodi se tako što se prirodne trepavice tretiraju keratinom, nakon čega su one podignute i većeg volumena.

Kako dobiti Lash Lift učinak u kućnim uvjetima?

Inspiriran Lash Lift tretmanom, Maybelline New York kreirao je maskaru koja imitira ovaj učinak. Od ove godine na našem tržištu možeš naći maskaru koja će pružiti zadivljujući učinak dramatično izduženih, izvijenih i podignutih trepavica, poput onih koje se dobivaju u salonu. U pitanju je već dostupna Falsies Lash Lift maskara s kojom ćeš dobiti efekt podignutih trepavica kao iz salona!

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Lash Lift maskara – izdužuje, podiže i uvija trepavice

Ono što izdvaja ovu maskaru je rezultat podignutih trepavica kao da si upravo sada imala Lash Lift u kozmetičkom salonu. Uostalom, pogledaj ovu sliku prije i poslije i zaključi sama!

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

Ako želiš drsko podignute trepavice i odvažan pogled, Falsies Lash Lift maskara je pravi izbor za tebe. Razlog zbog kojeg ova maskara toliko doprinosi volumenu trepavica leži u njenoj, do sada neviđenoj, specijalnoj, dvostruko zakrivljenoj četkici, koja će obuhvatiti svaku trepavicu od korijena do vrha, izdužiti je, izdići i izviti. Za izradu ove četkice, korištene su dvije vrste različitih vlakana ljubičaste i crne boje, gdje duža i uvijenija vlakna pomažu da se zadrži više maskare na četkici, kako bi postigla sjajan volumen već nakon jednog nanošenja i dosegnula i do najsitnijih trepavica. Formula Lash Lift maskare postojana je tijekom cijelog dana, pa će tvoje trepavice biti odvažne i podignute od jutarnje kave, pa sve do povratka iz večernjeg izlaska. 

Trik za nanošenje Lash Lift maskare

Kako bi tvoje trepavice bile maksimalno izdužene, izvijene i pune, nanesi Falsies Lash Lift maskaru pomjeranjem četkice lijevo-desno, od korijena trepavica, pa sve do samog vrha. Kod dlačica u kutovima oka, četkicu okreni u vertikalni položaj kako bi i na njih precizno nanijela maskaru.

Kako postići Lash Lift trepavica bez odlaska u kozmetički salon

MNY Falsies Lash Lift: Smjeli izgled trepavica

S ovom maskarom, zaboravit ćeš na kozmetičke tretmane i uvijače za trepavice. Volumen ove godine dolazi u samo jednoj bočici maskare! Isprobaj je i tvoje drsko podignute trepavice će produbiti tvoj pogled i učiniti da izgledaš kao zvijezda Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Pročitaj još: Zašto je ruž za usne u olovci najveći makeup hit

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, oči , trepavice, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeover makeup toaletne torbice: must-have šminka za jesen

Zajedno radimo makeover makeup toaletne torbice i pripremamo je za jesen – korak po korak ...