Kako pravilno nanijeti podlogu?

Pravilnim odabirom tekućeg pudera moguće je postići savršen ten, no najprije treba savladati nekoliko trikova koje koriste vizažisti. Prilikom odabira podloge treba je isprobati na licu i na danjem svjetlu jer umjetna rasvjeta stvara krivi dojam pa bi ste se kući mogli vratiti s pogrešnim tonom.

Ovisno o tome sunčate li se ili izbjegavate sunce, lice ima različite tonovo i nijanse. Čelo koje je najviše izloženo sunčevoj svjetlosti moglo bi biti tamnije od ostatka lica. U tom slučaju, trebat ćete dvije nijanse podloge da biste postigli prirodan izgled. Tamniju nanosite tamo gdje vam sunce udara u lice (čelo, nos, jagodice), a svjetliju na ostatku lica. Nanošenje podloge uvijek treba biti pokretima prema dolje jer nanošenje podloge pokretima prema dolje naglasit će pore.

Većina žena podlogu nanose prstima, ali vizažisti preporučuju da ipak uložite u kist i naučite pravilnu tehniku. Najbolje je tekuću i kremastu podlogu nanositi laganim pokretima, čime ćete postići prirodan rezultat. Da biste učvrstili podlogu i izbjegli nepotreban sjaj, nanesite puder u prahu ili kamenu na čelo, nos i bradu čime ćete postići prirodan izgled.

Pročitaj još: Tri načina oblikovanja obrva za samo tri minute (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • BB Dream Fresh Maybelline New York.jpg

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York.jpg

  • True Match The Powder L'Oreal Paris.jpg

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se