Kako se našminkati za rave party?

Ako ste mislili da je maskenbal sjajna prilika za eksperimentiranje sa šminkom, onda je vrijeme da otkrijete novu razinu – rave party. Živjela sloboda! Odabrali smo za tebe četiri inspirativna i nepogrešiva moderna izdanja utjecajnih make-up blogerica, a tu su i savjeti za šminkanje uz koje možeš postići taj raverski make-up vibe.

Pomalo divlje

Ok, spremaš se za rave party, ali se prije toga planiraš naći s ekipom. Ova make-up varijanta je za tebe. Dovoljno decentna za obilazak klubova, dovoljno ekscentrična za rave party. Naglasak  je na tušu za oči, ali prethodi mu dobar strobing lica i atraktivno sjenilo za oči vatrenih boja. Naravno, savršeno izvučena crta tušem uvijek je savršen dodatak.

Eksplozija boja


Energična glazba zahtjeva energičan make-up. Taj boost efekt najlakše ćeš postići koristeći intenzivne boje. Plava, narančasta, pink... Nema nedozvoljenih kombinacija. Tuš za oči i maskara u boji pomoći će ti da izađeš iz svoje ugodne make-up zone. Narančasto-plavo našminkane oči? Zašto ne?!

Malo čarolije

Ako bi se čarolija glazbe i plesa mogla reflektirati kroz šminku, to bi bilo baš ovo make-up rješenje! Tvoje konturirano lice i mat završnica bit će odlična podloga za bijeli tuš kojim možeš nabaciti svoja plemenska obilježja i prepustiti se ritmu. Za ovaj look nisu ti potrebne neke posebne tehnike šminkanja. Umjesto umjetnih trepavica, predlažemo maskaru s istim efektom.

Out of Space


Tako zavodljivo, a tako cool našminkano lice! Kombinacija pastelno neonski plavog i ljubičastog sjenila za oči pravo su osvježenje za vrelu atmosferu, a uz hrabro izvučenu crtu tušem i mat lila ruž, nepogrešiv izbor za rave party.  Ne zaboravi koristiti puder postojane formule kako se i ovaj cool make-up ne bi rastopio i razmazao.

Pročitajte još o: Savjeti za brzo i lako party šminkanje

Povezane teme: šminka, večernja šminka, sjenila za oči , šminka za posebne prigode

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se našminkati kao profesionalni vizažist: šminkanje očiju

Šminkanje očiju svakako je najteže od svih koraka u pokušaju šminkanja kao profesionalni vizažist...