Kako se pravilno kombiniraju rumenilo i highlighter

Jedan od najvažnijih koraka prilikom šminkanja je pravilno sjenčanje i konturiranje lica koje je sada vrlo popularno. Osim proizvoda za konturiranje, savršen make-up izgled je nezamisliv i bez rumenila i highlightera.

Kako bi vam sjenčanje i posvjetljivanje dijelova lica bilo jednostavnije, Maybelline New York stručnjaci su kreirali Master Blush set koji će vam olakšati svakodnevnu make-up rutinu.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kao i za sve ostale make-up proizvode, tako je i za ovu paletu, u kojoj se nalaze tri rumenila i highlightera nužna za poznavanje pravilnog redoslijeda nanošenja ovih proizvoda.

Poznati vizažisti savjetuju da je prvi korak nanošenje highlightera na sam vrh jagodica, drugi korak pažljivo nanošenje rumenila, nakon kojeg ćemo ga blendanjem sjediniti s već nanesenim highlighterom. Tako ćete postići prirodni izgled kože lica, a pogotovo jagodica.

Važno je odabrati odgovarajuću nijansu rumenila koja će se stopiti sa vašim tenom, kao i  pravilno kombiniranje ova dva proizvoda.


Ova paleta će savršeno istaknuti vaše jagodice, a cjelokupni izgled dopunit ćete highlighterom koji će vašem licu dati onaj željeni blistavi izgled. Svaku nijansu rumenila iz ovog seta možete koristiti posebno ili ih pažljivo pomiješajte kako biste kreirale savršenu nijansu koja vam najbolje pristaje.

Na kraju, bitno je i za koju priliku se šminkate – za večernji izgled izaberite tamniju nijansu rumenila, a za dnevni izgled iskoristite svjetlije tonove za prirodan i svjež izgled.

Pročitaj više o: Što bismo poručile mlađoj sebi o šminkanju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Povezane teme: rumenilo, highlighter

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lagana ljetna šminka: Ova 4 proizvoda su sve što ti je potrebno za No Makeup look koji ćeš obožavati ovog ljeta

Ljetna šminka mora biti drugačija, svježija i jednostavnija. Konturiranje, slojeviti makeup i mat tehnike šminkanja ostaju u nekim hladnijim danima. ...