Kako što lakše prekriti podočnjake

Tamne kolutove oko očiju izrazito je teško sakriti, a najčešće su posljedica genetike, slane prehrane ili pak neke vrste alergije. Najčešće se prikrivaju korektorom, s time da korektor treba biti kao i vaša boja kože, a nikako ne svjetliji jer će samo privući pažnju na tamne mrlje ispod očiju.

 

I fell the heat! Bom bom 💥💥🔥🔥🔥

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Onaj s ružičastim tonovima najbolje prekriva smeđe podočnjake, a žućkasti plave i ljubičaste podočnjake.

Umjesto korektora možete koristiti i tekući puder. Najprije ga istisnite na zapešće ruke i pustite da par minuta stoji na zraku čime će te postići da pignemt bude koncentriraniji pa će lakšre prekriti podočnjake.

Kreme na bazi kofeina i vitamina C smanjuje otečenost ispod očiju, a jednako učinkovito je i držanje hladne žlice na tamnim krugovima. Žlicu prvo stavite u frižider i potom držite 10 minuta, a nakon toga prislonite je na tamne mrlje.

 

35 IS AN AWSOME NUMBER! I FEEL GREAT! Thank you everyone for the birthday wishes. Love you all. Queen A.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Postoje i prirodni načini kojima si možete pripomoći. Jabuka je također jedno od kućnih rješenja za natečene oči. Ohladite je u hladnjaku i stavite kriške preko očiju da odstoje deset minuta. Tanin iz jabuka ima protuupalna svojstva i pomaže smanjenju otečenosti. Osim jabuka, možete iskoristiti i hladne kriške krastavca koje će te držiti na zatvorenim očima najmanje deset minuta.

Ako su oči jako natečene, možete upotrijebiti i umirujuće losione za oči koje treba obvezno držati u hladnjaku. Postoje mnogi pristupačni proizvodi koji će vam pomoći u borbi tamnih mrlja na vašem licu.

Povezane teme: oči , puder , Adriana Lima

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Makeup trikovi koje svaka djevojka treba znati

Ako se šminkaš svakog dana, onda zasigurno znaš cijeniti dobre makeup savjete. Ovi makeup trikovi će ti olakšati svakodnevicu...