Kako što pravilnije definirati crte lica

Nakon mnogobrojnih trendova konturiranja koji su do nedavno preplavljali društvene mreže, konačno nam je stigao trend koji je potpuna suprotnost.

Non-touring ili nonturiranje nešto je između zdravog dewy sjaja i izraženo definiranog lica. Kod ovog trenda je važno da koža izgleda svježe i sjajno i ne smije izgledati jako mat ili suho.

Osim nonturiranja, glavna novost u svijetu make upa je i Draping.

Draping je tehnika koju posljednjih tmjeseci zagovara Marc Jacobs na društvenim mrežama povezanim s njegovim brendom. Ovaj trend bio je iznimno popularan u 80-im godinama prošlog stoljeća, a početkom 90-ih nosila ga je i slavna Kate Moss. Postupak je vrlo jednostavan! Umjesto svih proizvoda i alata treba vam samo rumenilo kojeg nanosite na dijelove lica koje želite naglasiti.

Rumenilo bi se trebalo sastojati od dvije boje i pružati izvanredan sjaj. Tamnija nijansa preporučuje se koristiti po kosti jagodica, a na samom vrhu koristite sjajnu svetliju boju sa kojom treba dodatno "omekšati" oštre linije rumenila.

Također se preporučuje lagano nanošenje rumenila na područje završetka obrva. Neki make up artisti preporučuju i lagani trag na bradi. Mnoge poznate dame vrlo su brzo prihvatile ovaj trend uključujući Gigi Hadid i Kyle Jenner kojima je postao dio svakodnevne rutine.

Pročitajte još: Gigi Hadid : uspon nove vrste supermodela

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se