Kombiniranje različitih tipova primera za još bolji efekt

Kako biste pripremili lice za šminkanje, morate nanijeti primer, odnosno dobru bazu koja će šminku „držati" na mjestu. Najbolje bi također bilo ne odabrati pogrešan primer kako bi koža vašeg lica uvijek bila njegovana, a i kako biste izbjegli greške koje se prilikom šminkanja često mogu potkrasti.

Ne prezajte od kombiniranja različitih tipova primera

primeri

Imajte na umu da oprez uvijek možete „podići na višu razinu" i ako vam se čini da vam jedan primer nije dovoljan, velika je vjerojatnost da ste u pravu. Zato ne prezajte od kombiniranja različitih tipova primera jer vam to može samo pomoći, a ne odmoći.

Ovisno o svom tipu kože odaberite primer koji će prilično olakšati šminkanje. Sve što želite postići zapravo ovisi o bazi koju nanesete. Mnoge svjetske ljepotice nisu za prekomjernu (odnosno svakodnevnu) uporabu primera osim u situacijama koje zahtijevaju cjelodnevno našminkano lice, no kada ga nanesete zaljubit ćete se u njegovo sjedinjavanje s puderom kao i u svoj izgled kada završite sa šminkanjem.

Glavna uloga svakog primera je ukloniti nepravilnosti s lica. Među omiljene primere ne propustite uvrstiti Lorealov Infaillible Pore refining  koji ne zatvara pore i nježno zaglađuje lice i čini nanošenje pudera čarobnim.

Za savršen izgled treba se dobro potruditi

primeri

Za još bolji efekt, poslužite se bez mnogo razmišljanja s Lorealovom Infaillible mattifying bazom koja je upravo takva - bezgrešna! Ona je mat, lagana i neće izazvati nikakve nepravilnosti. Posebno ako imate mješovitu kožu lica, naučite tretirati svaki dio na odgovarajući način. Upravo zato nije loše „eksperimentirati" s primerima. Za savršen izgled treba se dobro potruditi.

Pročitajte više o: 10 zapovijedi korištenja primera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  Naručite odmah
 • L'oreal Paris Infallible Luminizing Primer

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer

  Naručite odmah
 • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako hidratizirati kožu ljeti

Nakon čišćenja lica, sljedeći korak je hidratacija! Preporučujemo ti proizvode koji će intenzivno hidratizirati tvoju kožu u bilo koje doba godine, a ...