Konturiranje usana

Trend iscrtavanja usana se naročito proširio posljednjih godinu-dvije.

Zbog Kylie Jenner, koja je dodatnim iscratvanjem svojih, već dovoljno punih usana, postala kraljica ovog trenda, ili zbog uobičajenog povratka trendova poslije nekog vremena, iscrtavanje usana je ponovo apsolutni hit u šminkanju. 
 

 

 


Vizažisti koriste ovu tehniku kako bi usnama dali dodatnu punoću, i to na jednostavan način koji svaka od vas može probati doma.

Za dobro konturirane usne je važno odabrati olovku koja je za nijansu tamnija od ruža koji ste odabrali. Tvrđe olovke za usne dat će vašim usnama punoću i obim, a mekše olovke za usne diskretno će učiniti usne prirodno punijim.
 

 

 


Govorimo li o iscrtavanju usana, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih pravila. Ako linija olovke prelazi rubove usana možete izgledati grubo i „umjetno“.

Sljedeći savjete poznatih vizažista, zaključili smo kako sredina usana treba biti naglašenija, dok na rubove usana trebate nanijeti samo blagu liniju kako bi usne izgledale prirodno. 
 

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Ako nemate dovoljno iskustva u iscrtavanju usana, naš savjet je - počnite s ružem i olovkom u nude nijansi. Tako ćete biti sigurne kako pogreške koje napravite u nanošenju ruža i olovke, neće biti previše vidljive, a vama će biti lakše ispraviti ih. 

Pročitaj više o: Savjeti za nanošenje ruža za usne​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche 302

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche 461

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, konturiranje, usne , poznati , trend , moda , nude

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up in the City: Novogodišnji makeup - Dunja Jovanić i Lana Jurčević

Za koji god look od ovih se odlučiš, nećeš pogrešiti. Pored prijedloga za šminkanje, oni nam otkrivaju i neke nove trikove koje ćeš vrlo lako uvježbat...