Kopiraj izgled Jelene Rozge za novogodišnju noć

Pjevačica Jelena Rozga u ponedjeljak je predstavila svoj novi album ‘Moderna žena’ te je tom prigodom odjenula crnu šljokičastu haljinu, a cijelu modnu priču zaokružila je crnim sandalama na visoku petu sa srebrnim remenčićima. Upravo ovo izdanje lijepe pjevačice moglo bi poslužiti mnogim damama kao inspiracija za novogodišnju kombinaciju.

Ovo je savršena prilika da se odjenete u šljokice

Ovo je savršena prilika da se odjenete u šljokice, bilo zlatne, srebrne, crne ili crvene, no pritom pazite da ipak ne pretjerate pa se ograničite na jedan ili maksimalno dva šljokasta komada odjeće ili modnih dodataka . Ovakvu glamuroznu odjevnu kombinaciju upotpunite nježnim valovima baš poput Jelene ili modernom punđicom.

Kada je u pitanju make up, Jelena je odabrala crveni ruž koji je također neizostavan dodatak za doček Nove godine. Na očima je nosila crni tuš i malo sjenila u zemljanim tonovima, a svoju platinastu put naglasila je tek nježnom nijansom rumenila.

Pročitaj više o: Tri looka slavnih dana koje možete iskopirati za novogodišnju noć

Povezane teme: Blagdanski make-up, šljokice, Novogodišnji make-up, zimski trendovi, zimski make-up, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up in the City: Look za Noć vještica - Lana Jurčević i Dunja Jovanić

Ovo je i odlična prilika za sjajno maskiranje ako nisi baš precizna u šminkanju jer preciznost za pravljenje maski nije obavezna...