Kratki tečaj za prirodni look

Prirodni look je uvijek u modi. Ipak, rijetko koja djevojka zna napraviti balans između prirodnog izgleda i  pretjeranog  makeup-a. 

Odaberite pravi puder

 

 


Idealan izbor za prirodni ten je L’Oreal Paris True Match puder. On vašoj koži daje svježinu, vrlo je lagan na licu, te ne opterećuje kožu. Možete ga koristiti bez podloge i bez dodavanja hihglightera.  

Nakon nanošenja pudera, za prirodni look možete dodati i rumenilo, a poznati vizažisti savjetuju korištenje rumenila u nježnoj ružičastoj nijansi. 

Nanesite ruž u nude nijansi

 

 


Ako ste mislile da ćete prirodni izgled postići izbjegavanjem ruža za usne, griješite. Za punoću i sjaj usana možete odabrati ruž u nekoj od brojnih nude nijansi.

Istaknite oči

 

 


Oči istaknite maskarom, ali ne nanosite više slojeva. Dovoljan je samo jedan sloj za postizanje pravog efekta. Sjenilom u boji  blago popunite nepavilnosti na obrvama i pratite njihov prirodni oblik.

Pročitaj više o: 10 zapovijedi tekućeg pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris True Match

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush palette

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Matte 634 - Greige Perfecto

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, dnevna šminka, njega , oči , sjajilo za usne , tekući puder , puder , usne , rumenilo, trepavice, obrve

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser korektor je postao još bolji! Evo što je NOVO!

Opsesija ovim korektorom krenula je sa svjetske scene. Gigi Hadid i ostali top modeli i svjetski poznate infulencerice preporučale su ovaj korektor i ...