Kupovina savršenog ruža

Kupovina i najmanje stvari vrlo lako se može pretvoriti u najveći pakao. Stoga smo sljedeće retke posvetile djevojkama kojima je potrebna mala pomoć prilikom kupovine omiljenog make-up proizvoda. Na prvi pogled će ti možda naši savjeti djelovati neozbiljno, ali vjeruj nam, dovest će te do tvog savršenog ruža. Jesi li spremna?
 

Meke i nježne usne

Prije nego se upustiš u avanturu zvanu „kupovina savršenog ruža”, budi sigurna da su tvoje usne uvijek pravilno njegovane. Ne zato što ćeš u potrazi za savršenim proizvodom na njih nanijeti najrazličitije ruževe, već zato što samo tako možeš biti sigurna da će ruž koji odabereš na njima doista izgledati savršeno. Drugim riječima, ako su ti usne grube i ispucane, savjetujemo ti da kupovinu savršenog ruža odgodiš na neko vrijeme. Daj dovoljno vremena svojim usnama da vrate svoj sjaj i prirodnu ljepotu i pruži im svu njegu koju zaslužuju.

Prilagodi se godišnjem dobu

Ovo ti zvuči pomalo čudno, zar ne? No, i sama znaš da su usne tijekom zime sklone pucanju, a ispucane usne nikako nisu dio savršenog make-up looka. Stoga se moraš prilagoditi vremenskim uvjetima i godišnjem dobu. Naš savjet je da zimi izbjegavaš kupovinu ruževa s mat formulom koji dodatno isušuju usne i fokusiraš se na ruževe kremaste formule. Ljeti je dozvoljeno eksperimentirati kako s bojama tako i s teksturom ruža.

Što točno tražiš?


Kako bi pronašla svoj savršeni ruž, prvenstveno moraš znati što točno tražiš. Ako si krenula u potragu za savršenim ružem za neki važan događaj koji ti predstoji, trebala bi odabrati proizvod koji jamči postojanost. Ne želiš ostavljati tragove svuda oko sebe, zar ne?

No, ako si krenula u kupovinu kako bi pronašla savršenog pomoćnika koji će stajati u tvojoj kozmetičkoj torbici za situacije kada se moraš na brzinu našminkati, onda odaberi tekući ruž ili sjajilo za usne u svojoj omiljenoj nijansi. Tvoja dobra procjena je prvi korak prema izboru onog pravog!

Pročitajte više o: Kako da vam ruž ne završi na zubima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

    Naručite odmah
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Isprati trend: Koja ti tamnija nijansa ruža najbolje pristaje?

Prije nego što posegneš za ruževima tamnijih nijansi, ne zaboravi da mnogi faktori utječu na odabir one idealne. Otkrivamo ti i koji...