Magija dobre hrane i pravih preparata: Njega kose tijekom ljeta

Potrudite se unositi dovoljno proteina koji će pospješiti rast i ojačati vašu kosu. Mala doza u svakom obroku sasvim je dovoljna. Kombinirajte povrće, mahunarke, crveno meso, jaja, špinat, brokulu, blitvu... Od svega po malo.

 

And then all the extensions have to come out.... @balmain @olivier_rousteing #balmainarmy #aftermath

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Najljepši prirodni izgled tijekom ljeta, ali i ostalih godišnjih doba, osigurat ćete unošenjem dovoljne količine vitamina B i C. Pridržavajte se režima ishrane koji vam najbolje odgovara, i tako uzmite najbolje za sebe iz prirode. Također, Omega 3 masti (kojih ima u sardinama, haringama, lososu, sirovim suncokretovim sjemenkama...) vaš su dobar prijatelj.

Nakon što uvrstite omiljeno povrće i voće u vašu dnevnu rutinu, odaberite kvalitetan šampon. Šampon koji ide ruku pod ruku s odgovarajućim balzamom za kosu. Frizeri kažu da je dobar balzam ključan u njezi kose, kao i povremeno nanošenje hranljive maske za kosu. Tijekom ljetnih dana, posebno kada ste na plaži, hranite kosu i uljima prilagođenim vašem tipu kose. A kao i vašoj koži, i kosi je potrebna UV zaštita. Zato provjerite ima li preparat koji kupujete zaštitni faktor. A pomoći će i šeširić, kada je sunce vrlo jako. 

Trudite se ne čupati kosu četkama i nemojte često provlačiti ruke kroz kosu. Posebno izbjegavajte češljanje dok je kosa mokra jer tada se najlakše ošteti. 
Osim što ćete dovesti friz do savršenstva, pravilnom ishranom njegujete i kožu glave, ali i kožu općenito. Prirodan i zdrav sjaj učinit će da zablistate, a velike vrućine i jako sunce neće vam moći ništa.

Povezane teme: njega , frizura , stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Nude outfit: make-up uz nude odjevne kombinacije

Evo naših prijedloga za nepogrešivi make-up uz tvoju zavodljivu nude haljinu...