Make-up obračun: Fit me vs. Affinitone

Kako ne postoji jednostavan odgovor na pitanje koji tekući puder je onaj savršeni, za vas smo usporedili dva najbolja pudera omiljenog brenda žena diljem svijeta, kako bismo vam pomogli pri odabiru.

Affinitone

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Affinitone tekući puderi napravljeni su za maksimalno ispunjavanje očekivanja žena diljem svijeta. Lagana tekstura, koja je u osnovi svakog od Affinitone pudera, omogućava koži slobodno disanje, čak i onda kad morate biti našminkane tijekom cijelog dana.

Formula je obogaćena vitaminom E koji štiti i njeguje kožu. Ovisno o prigodi i izgledu koji želite postići, uvijek možete odabrati Affinitone 24h – tekući puder koji vam garantira postojanost i prekrivenost tijekom cijelog dana.

Imate li osjetljivu kožu, probajte Affinitone Mineral tekući puder. Susret s ovim puderom zasigurno će se pretvoriti u „ljubav na prvi pogled“.

Svakako, serija Affinitone vam nudi veliki izbor pudera, a vi odaberite proizvod u skladu sa svojim željama.

Fit Me Matte+Poreless

 

 


Drugi proizvod poznatog brenda je Fit Me. Fit Me je tekući puder, napravljen za njegu kože, također štiti od negativnih vanjskih utjecaja i UV zraka.

Zato je ovaj puder idealan za dane kad nam osim šminke treba i zaštita. Ovaj puder ne sadrži ulja, vosak i sl. Fit Me omogućava koži disanje i daje joj savršenu svježinu, te je idealan izbor za dnevnu šminku. Njegov sastav i laka tekstura koja se prilagođava licu čine ga našim favoritom za savršen dnevni look.  

Pročitaj više o: Tri savjeta za postojanost tekućeg pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Affinitone

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Affinitone Mineral

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder , mat , stil

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Dodjela Oscara 2019: Makeup trendovi koji će te oboriti s nogu

Jedan od najprestižnijih događaja iz oblasti sedme umjetnosti je završen, stoga hajmo vidjeti kakvi su to trendovi obilježili manifestaciju koja je si...