Make-up pogreške: Zelene oči

Stoga su pozornost i poznavanje trikova koji slijede nešto što želimo podijeliti s vama kako biste na najbolji mogući način istaknule tu divnu boju očiju.

 

Stop hladnoći, toplina je vaš as u rukavu!

Zlatne i bakarne nijanse – sve tople boje dobrodošle su uz vaše oko zeleno! Kada su u pitanju sjenila za oči, vječna dilema „toplo protiv hladnog“ ovdje ne postoji. Zelene oči i  tople nijanse sjenila idu zajedno kao ruka i rukavica. Jedna od najvećih pogrešaka upravo je odabir hladne nijanse koja će i te kako oduzeti pogledu draž.

Kontrast je sasvim u redu

U krugu boja, na suprotnoj strani od zelene nalazi se ljubičasta. Jeste li ikada isprobale ljubičasto sjenilo? Usvojite ovo pravilo kao imperativ u uljepšavanju i bezbrižno našminkajte oči!

Dodatni savjet: poput ljubičaste, crvena boja također je #must za sve ljepotice zelenih očiju koje žele postići #dazzling efekt. Napravite eksperiment i vidjet ćete i same. Procijenite što vam najviše odgovara i hrabro zakoračite u nove beauty avanture.

Vodite računa o ostatku šminke

Kao što zlatnim tonovima prelazite preko kapaka, „sparite“ i obraze s njima te nanesite malo rumenila u tonovima ružičaste ili boje breskve. Ovo je odličan trik svake zelenooke dame koja dobro vlada make-up tehnikama šminkanja, stvorenima samo za nju.

Pročitajte više o: Pet nijansi za šminkanje zelenih očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Master Blush Palette

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, sjenila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Boja očiju određuje tvoj makeup look

Svaka boja očiju je specifična, a kako bi u potpunosti došla do izražaja i kako bi tvoj pogled bio još ljepši i izazovniji, potrudi se pronaći nijanse...