Make-up preporučuje: Tekući puder za hidriranu kožu tijekom cijelog dana

Budi iskrena i reci nam, utječe li tvoj izgled na tvoje samopouzdanje? Gotovo smo sigurni da će većina vas odgovoriti s DA – i to velikim slovima! I sigurni smo da ćete biti iskrene.

Izgled kože utječe na samopouzdanje


Samopouzdanje, posebno tijekom zime, u velikoj mjeri ovisi o izgledu kože lica, a on ovisi o količini vlage koju joj osiguravamo tijekom hladnih dana. Hladan vjetar i niske temperature isušuju kožu i ponekad, koliko god se trudile da je održavamo hidriranom, kada nanesemo tekući puder, svi naši napori čine se uzaludnima.

Mali je broj make-up proizvoda koji nam mogu osigurati nužnu vlažnost tijekom zime, a još manje je onih koju nam tu vlažnost osiguravaju tijekom cijelog dana. Zato smo odlučili malo pretresti stare kozmetičke torbice i pronašli smo puder koji nam je odavno poznat, a dao nam je sve što smo tražili...

Riječ je o Affinitone tekućem puderu od Maybellinea


Ovaj tekući puder je proizveden s ciljem da koži osigura potpuno prirodan izgled. Affinitone odlično prekriva sve nedostatke na koži i ujednačava ten. Ono što ga izdvaja od ostalih tekućih pudera je to što hidrira kožu i štiti je od vanjskih utjecaja,  što ga čini idealnim izborom za cjelodnevno nošenje. Tekstura Affinitone tekućeg pudera se u potpunosti prilagođava svim tipovima kože. Sadrži prirodne pigmente i vitamin E i lako se nanosi. Ovakav puder zaista zadovoljava i najzahtjevnije ljubiteljice make-upa.

Affinitone ne ostavlja osjećaj težine na licu pa ćeš sigurno biti iznenađena osjećajem nakon skidanja s lica. Jednostavno kao da nisi ni imala puder na licu tijekom cijelog dana.  

Pročitajte još o: Sve što ti treba za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, tekući puder , zimski make-up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako očistiti kistove za šminku

Možeš li se sjetiti kada si zadnji put očistila kistove za šminku...