Make-up proizvodi na kojima je ok uštedjeti

Pitate se na koje proizvode za šminkanje stvarno treba potrošiti više novca i nije preporučljivo štedjeti, a koje možemo kupiti i nešto povoljnije? Donosimo vam nekoliko savjeta kako bi vam olakšali kupnju i sačuvali koju kunu više u novčaniku.

Uštedjeti možete na ruževima i sjajilima

 

Rijetko koji, pa čak i oni najskuplji mogu izdržati dovoljno dugo i svejedno ih morate popravljati nakon obroka i iznova nanositi novi sloj. Slobodno kupite one nešto povoljnije, a rađe uložite u dobar i kvalitetan puder koji vam neće stvarati probleme na koži.

Uštedjeti možete na tušu i olovci za oči 


Paleta ovih proizvoda sve je šira, a za vrlo malo novca možete kupiti kvalitetan proizvod koji će služiti svrsi, dok biste za savršeno sjenilo trebali biti spremni odvojiti nešto više novca iz svog budžeta, ukoliko želite da vam ono traje cijeli dan.

Lak, pjena i gel za kosu


Lak, pjena ili gel za kosu neće njegovati i hraniti vašu kosu, te iz tog razloga nije potrebno trošiti puno novca na proizvode za stiliziranje kose. Svi su poprilično sličnog sastava i djelovanja, stoga je pametnije birati one jeftinije. Ušteđeni novac od laka ili gela radije uložite u dobru masku za kosu koja će je nahraniti i učniniti zdravijom.

Pročitaj više o: Make up proizvodi u koje vrijedi investirati

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se