Make up proizvodi u koje vrijedi investirati

Tržište make upa, iz godine u godinu sadrži sve više raznoraznih proizvoda čije se cijene kreću od prihvatljivih do iznimno visokih. Ipak, kada je u pitanju šminka trebali bi se voditi jednim imperativom, što kvalitetniji proizvod to će i učinak biti bolji. Postoje neki make up proizvodi u koje vrijedi investirati.

PUDER


Prvi od njih svakako bi bio puder. Bitno je pronaći puder koji će odgovarati kvaliteti i tipu vaše kože, a da s druge strane neće biti preagresivan, te da vam neće stvarati osjećaj pretjerane težine na licu. Osim pudera, iznimno je važno izabrati pravilnu bazu. Dobra baza je jako važna stavka u make upu, jer o njoj ovisi kako će vam puder prijanjati uz lice te koliko će dugo biti postojan.

KOREKTOR


Ukoliko vas muče podočnjaci, dobar korektor jedna je od ključnih stvari koje morate imati. Uvijek pazite na nijansu, jer ukoliko su vam podočnjaci ljubičasti, a vi odaberete izrazito svijetli korektor, sve što ćete napraviti jest posvijetliti podočnjake. Nikad se ne ustručavajte isprobati korektor na licu, zato testeri i služe.

MAKE-UP ALAT


Ukoliko ste neponovljivi fan make upa, znate koliko je važno imati kvalitetan alat za nanošenje šminke. Možete se odlučiti za cijeli set ili ih kupovati pojedinačno. Od kistova za puder, obraze, korektor, usne izbor je na vama.

RUŽ

 

I za kraj, ali nikako manje bitno, bezvremenski proizvod u koji se isplati investirati je ruž. Dobar i postojan ruž svako će lice učiniti posebnijim, a na vama je da izaberete nijansu koja vam se sviđa i koja vam naravno pristaje.

Pročitaj više o: Kako pravilno nanijeti podlogu?

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se