Make up tajne Bele Hadid

Ona je mlada i lijepa, a mnogi se slažu da joj ne treba mnogo kako bi zablistala. Ipak, ova poznata manekenka Bela Hadid kaže da postoje neki trikovi kada je šminkanje u pitanju, kojih se uvijek pridržava.

Bez obzira na mladu kožu i prirodnu ljepotu, Bela kaže bez jednog proizvoda za uljepšavanje ne može

 

British GQ model of the year...Crazy @britishgq

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Riječ je o korektoru kojeg nanosi svakodnevno kako bi prikrila sitne nesavršenosti na svome licu.
"Ne pokrijem baš sve nepravilnosti na svom licu, neke nesavršenosti su baš lijepe. Uz korektor koristim i olovku za konturiranje, malo korigiram obrve, a sjenilo na kapke nanosim prstima", kaže ova 19-godišnjakinja.

Bela kaže kako koristi svaku priliku u kojoj si može dopustiti da njezina koža diše bez teškog make upa, jer upravo to smatra glavnim receptom za lijepu kožu.

 

❤️Goodnight from Cannes❤️

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


"Pokušavam iskoristiti što više dana kad si mogu dopustiti da mi koža neometano diše. Zamislite koliko je samo teško licu svaki dan nositi sav taj težak make up od kojeg koža i preuranjeno stari. Ipak, to ne znači da se ne smijete šminkati. Budite umjereni, a određenim proizvodima kao što je rumenilo naglasite svoje obraze i dajte im malo živosti, a sitne nepravinosti prekrijte kvalitetnijim korektorom" poručuje Bela.


Iako s make upom gotovo nikada ne pretjeruje, kad su večernji izlasci u pitanju Bela naglasak najčešće stavlja na oči, dok za dnevne kombinacije bira neutralna izdanja, a mi vam donosimo galeriju njezinih najboljih make up odabira.

Pročitaj više o: Gigi Hadid: uspon nove vrste supermodela

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se