Make-up trend: Geometrija na kapcima

Možda ti geometrija nikada nije bila omiljena oblast iz matematike, ali sada sve češće priznaješ da i nije tako strašna kao što ti je djelovala. Štoviše, jasno ti je da su geometrijski oblici IN ne samo u modnom svijetu, već i kada je riječ o trendovima u šminkanju. Postali su apsolutni hit kada je u pitanju stil i izražavanje individualnosti.

Kako nam je odavno postalo jasno da će ove sezone tuš za oči imati glavnu ulogu na meke-up sceni, odlučili smo ti dati par savjeta koji će ove jeseni biti tvoja karta za uspjeh.

Tko treba nositi geometrijske oblike na kapcima?


Sve djevojke koje vole eksperimentirati! I sve one djevojke koje vole neprolaznu elegantnu, decentnu odjeću. Također, ovom trendu neće odoljeti ni one djevojke koje žele da njihov make-up govori umjesto njih – one koje su odlučne, spontane, svoje!

Kada ih nositi?

Rekli bismo da je ovo idealan izbor za nezaboravni izlazak vikendom. Geometrijski oblici na kapcima itekako privlače pozornost i ne bi trebali biti dio tvog dnevnog looka. U stvari, kako možeš znati ako nisi probala?

Kako se iscrtavaju?


Za početak, pusti mašti na volju i izaberi koju god boju želiš. Ove jeseni sve je dozvoljeno. Međutim, kada je samo nanošenje u pitanju, treba ti malo više strpljenja i umijeća. Potrudi se da ti ruka ne drhti, neka ti lakat bude naslonjen na neki stabilan oslonac.

Za precizne i definirane linije ti je također potreban i odgovarajući kist za nanošenje tuša, a da ne bi riskirala, izaberi zakrivljeni Maybelline New York Sensational Liner. Sve ostalo ovisi o tvojoj mašti!

Pročitaj više o: 10 zapovijedi sjenila za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: tuš, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi za oblikovanje obrva: Naših top 10

Njihovo “uređivanje” obično predstavlja izazov, ali danas postoji puno kozmetičkih proizvoda koji će brzo, lako i prije svega efektno, preoblikovati o...