Make-up trendovi koji će potpuno promijeniti način na koji koristiš tekući tuš za oči

Make-up stručnjaci nikako se ne ubrajaju u ljubitelje monotonije i ponavljanja, i baš kao i dizajneri, kao da stalno traže način da nas iznenade nekom novom idejom ili tehnikom šminkanja. Tako su i ove jeseni na modnu scenu hrabro donijeli trend eksperimentiranja bojama i oblicima, potiskujući trend tamnijih, jednobojnih kombinacija, koje smo do sada po navici vezali uz jesen.

Divlja, nepokorna, nepredvidiva


Ovakav trend eksperimentiranja zavladao je i proizvodom čija je uporaba obvezna ove jeseni – tekućim tušem za oči. Novi trendovi nanošenja potpuno brišu pravila i ograničenja koja su vrijedila do sada.

Naime, ove jeseni crta na kapcima je divlja, nepokorna i nepredvidiva. Tako je i tekući tuš za oči obavezan proizvod ove jeseni za sve djevojke koje prate trendove i za to imamo jake argumente – crna boja je intenzivnija, a sloboda kreiranja različitih oblika pri nanošenju puno veća.  Kako bi isprobala trendove eksperimentiranja, trebaš koristiti dva kista od kojih će jedan biti tanji i mekši, a drugi tvrđi i kosi za precizno nanošenje crte.

Zaboravi na pravila!


Boja koja će ove jeseni vladati je... jednostavno nema pravila! Možeš koristiti tuš u crnoj, bijeloj, plavoj, žutoj ili čak rozoj boji. Brojne opcije ti pružaju ogromnu mogućnost improvizacije i eksperimentiranja, a neki make-up stručnjaci čak kombiniraju dvije i više boja za kreiranje savršenog jesenskog looka. Šljokice su također u društvu hit trendova na kapcima, i to one jarkih i živahnih nijansi.

Predlažemo ti da zaboraviš na granice i oslobodiš divlju stranu sebe. Nanesi tuš kako ti mašta i kreativnost dozvoljavaju i iskoristi sve čari ovog jesenskog trenda koji ti napokon daje slobodu da budeš svoja i jedinstvena!

Pročitaj više o: Kako svoje tanke obrve pretvoriti u guste

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: tuš, oči

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Full-coverage šminka za samo 5 minuta

Dunja i Paula su u ovoj epizodi serijala Makeup in the City pripremile detaljan tutorijal: Kako se kompletno našminkati za samo 5 minuta...