Make-up trik: Kako brzo i lako prekriti podbradak

Ovdje ne govorimo o skupim i kompliciranim kirurškim zahvatima, već o malim, jednostavnim make-up trikovima kojima ćete uspjeti prekriti sve nesavršenosti, pa čak i podbradak s kojim se bore mnoge dame.

Važno je dobro očistiti kožu lica
 


Kao i uvijek, prije nanošenja bilo kojeg make-up proizvoda, važno je dobro očistiti kožu lica i pružiti joj adekvatnu hidrataciju.

Zatim nanesite tekući puder, a kada je riječ o prekrivanju podbratka, koncentrirajte se na donji dio lica i vrata i na njega nanesite za nijansu tamniji puder. Vodite računa da nijansa ne odstupa previše od vašeg prirodnog tena, odnosno da puder koji nanosite na ovaj dio ne bude pretaman.

Baš kao što je slučaj i s ostalim dijelovima lica poput jagodica, obraza, usana i očiju, pažljivim nanošenjem određenih proizvoda na „kritična“ mjesta možete prekriti sve nedostatke.

Odlučite se za kvalitetan bronzer
 

 

 

Kada su u pitanju podbradak i njegovo prekrivanje, odlučite se za kvalitetan bronzer.

Ako imate svjetliji ten, odaberite bronzer u ružičastim nijansama, a zlatne tonove možete koristiti ako imate tamniju put. Nanijet ćete ga tako što ćete odgovarajućim kistom povući crtu uz rub brade. Vodite računa da naneseni bronzer dobro izblendate tako da njegovi rubovi ne budu jasno vidljivi. Na ovaj način ćete postići željeni izgled jer će bronzer stvoriti iluziju prelamanja svjetlosti i sjene koja prikriva nesavršenosti ispod linije brade.

Važno je znati da i nepravilan odabir ruža za usne može staviti naglasak na ovaj dio lica
 


Kako biste vizualno smanjile podbradak, uvijek birajte smjelije, jače boje ruža, poput tamno crvenog ili tamno smeđeg. Na ovaj način skrenut ćete pozornost s navedenog dijela lica, a u prvom planu će biti vaše savršeno obojene usne.

Pročitajte više o: Kako da uvijek izgledate kao da ste spavale osam sati

Za ovaj izgled preporučujemo

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 430 Mon Jules

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naj makeup trendovi festivala u Cannesu I dio

Dok modni magazini i društvene mreže već bruje o njima, makeup ljubitelji ih već uveliko isprobavaju. Predstavljamo ti neke od naj makeup trendova koj...