Mala crna haljina, vječni pobjednik

Mala crna haljina, vječni pobjednik

Čim je Coco Chanel 1926. godine izradila malu crnu haljinu, već su je proglasili klasikom. Iako je crna boja do tada bila samo boja žalovanja, legendarna Coco uspjela je to promijeniti te pretvoriti crnu boju u simbol ženstvenosti i elegancije. Mala crna haljinu vole gotovo sve žene upravo zbot toga što s malo razlike u kroju može pristajati svakomu obliku tijela. Iako je na početku bila namijenjena zabavama i večernjim izlascima, tijekom godina počela se nositi sve više u dnevnim varijantama.

Splitska pjevačica Jelena Rozga poznata je po kratkim haljinicama i plavim uvojcima. Lijepa Jelena voli pratiti modu i često svoje odjevne kombinacije pokazuje na društvenim mrežama. Često za svoje nastupe i dnevne kombinacije bira crnu haljinu koju kombinira na više načina. Tijekom dana crnu usku haljinu voli kombinirati s trendi komadima poput šešira i popularne traper jakne dok za večernje kombinacije bira elegantnu usku haljinu koja je istodobno elegantna i izazovna.

 

Hrvatska kazališna i filmska glumica Petra Kurtela proglašena je jednom od najbolje odjevenih hrvatica, a voli kombinirati više različitih stilova. Za večernje izlaske lijepa Petra bira prozirnu, čipkastu crnu haljinu s bijelom kragnom u vintage stilu.

I Khloe Kardashian zna da je ponekad jednostavnost najbolja opcija. Ravna ispeglana kosa i asimetrična crna haljina koja otkriva nogu recept su za predivan izgled koji ne prelazi granicu dobrog ukusa. Khloe je prava ljubiteljica crne boje jer joj je upravo ta boja izbor broj jedan, kako u večernjim, tako i u dnevnim varijantama.

 

 

 

Povezane teme: poznati , stil , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Našminkaj se s Teom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, ugostila nas je u svom domu, draga Tea Dujmić, koja je otkrila trikove za kreiranje njenog svakodnevnog look-...