Mamurluk i šminka: Trikovi za prekrivanje tragova najluđe noći

Mislite da su glavobolja i vrtoglavica jedini simptomi mamurluka? Griješite – tragovi nezaboravnog tuluma najviše će se vidjeti na vašem licu.

U takvim situacijama trebate znati kako se osvježiti pomoću šminke. Stoga, počnite od L'Oréal Paris Infallible Total Cover palete korektora.

Moćna ljubičasta

 

 


Možda najupečatljivija boja u paleti, ljubičasta je savršen izbor za žutu ili sivu kožu koja je izgubila svoj prirodni sjaj. Neprospavana noć će još više pojačati ova dva neželjena tona, te je ljubičasti korektor idealan za vraćanje sjaja vašem licu.

Kako?

Mamurluk i šminka: Trikovi za prekrivanje tragova najluđe noćiPomoću ljubičastog korektora nacrtajte veliko „V“ na sredini čela. Istu boju nanesite i na dio obraza ispod očiju sve do jagodica kako biste izjednačile ten i pripremile ga za konturiranje. Poslije toga, vaš izbor bež nijanse iz palete stavite na podočnjake i na bradu. Na kraju, iskoristite zeleni korektor tako što ćete ga nanijeti na donji dio obraza ispod ljubičastog i spremne ste za lagano blendanje i uklanjanje svih vidljivih znakova mamurluka.

Pročitaj više o: Jutarnja situacija: Kako najbrže sakriti podočnjake​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Total Cover

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, konturiranje, njega , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Maybelline i Puma: Makeup sportska elegancija

Dva prestižna brenda, dva giganta - jedan kozmetički, drugi sportski, ujedinili su se kako bi napravili revoluciju! Cijeli svijet s nestrpljenjem oček...