Maybelline New York Brave Together: Pobijedimo anksioznost i spriječimo depresiju zajedno!

Maybelline New York Brave Together Pobedimo anksioznost i sprečimo depresiju zajedno!

Jeste li ikada osjetili kako vam ubrzano kuca srce, iako mirno sjedite i gledate film? Da vam se znoje dlanovi čak i kad je hladno, vrti vam se u glavi, suha su vam usta, obuzima vas mučnina? Osjećate li pritisak u grudima i kao da ne možete duboko udahnuti? Možda vas bole mišići, drhte vam ruke ili se nikako ne možete opustiti? Čak i tada, niste sami.

Maybelline New York je brand koji razumije važnost očuvanja mentalnog zdravlja i kroz globalnu Brave Together inicijativu podsjeća da je borba protiv anksioznosti i sprječavanje depresije na svima nama.

Što podrazumijeva Brave Together inicijativa?

Maybelline New York Brave Together je globalna inicijativa koja je nastala s ciljem destigmatizacije anksioznosti i sprječavanja depresije kao i s ciljem pružanja besplatne podrške unutar cjelokupne društvene zajednice.

Projekt je u Hrvatskoj započeo u 10. mjesecu u suradnji s udrugom Igra koja iza sebe ima 20 godina iskustva u polju senzibilizacije o važnosti brige ne samo o fizičkom, već i o mentalnom zdravlju, kao bitnog dijela općeg zdravlja djece, mladih i odraslih osoba.

Imaš nas, pridruži se inicijativi!

Maybelline New York Brave Together Pobedimo anksioznost i sprečimo depresiju zajedno!

U današnjem razdoblju višestrukih kriza, poput globalne pandemije, ekonomske nesigurnosti i posljedica potresa koji su zadesili Hrvatsku, posebno važnim smatramo pružanje sveobuhvatne podrške kroz individualna i grupna savjetovanja kao i različite edukativne materijale, sve u svrhu promicanja i zaštite brige o mentalnom zdravlju. Maybelline New York je prepoznao važnost ove teme i Brave Together inicijativom podsjetio da u važnim  trenucima nismo sami i da možemo biti hrabri zajedno!

Kako se priključiti Brave Together inicijativi?

Svi zainteresirani će moći pristupiti BRAVE TOGETHER stranici gdje će unijeti svoje podatke sa upitom. U roku od 24h dobiti će online podršku od stručnjaka iz udruge Igra. Nakon toga ovisno o problematici, biti će proslijeđeni u dodatnu uslugu ili će dobiti adekvatnu adresu podrške za njihov upit.

Čak i kad te boli, imaš nas. Anksioznost i depresija imaju lice. Hrabri zajedno.

Maybelline New York Brave Together Pobedimo anksioznost i sprečimo depresiju zajedno!

Povezane teme: Maybelline New York, Brave Together

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodič za savršene obrve: Na 3 načina do idealno popunjenih obrva

Više nego ikad, makeup fokus je na očima, pogotovo na divljim i razbarušenim obrvama koje su apsolutni hit godine! U nastavku saznaj kako se s 3 potpu...