Multimasking po tvojoj mjeri

Kako određeni dijelovi lica imaju različite probleme, potrebno im je osigurati različite benefite čišćenja i njege. Zato je multimasking, točnije korištenje nekoliko različitih maski idealno rješenje.

Multimasking nam omogućava da svaki dio lica njegujemo na odgovarajući način, jer svaka maska ima specifične efekte koji odgovaraju potrebama različitih dijelova kože lica.

Zato su naš izbor L’Oréal Paris Pure Clay maske od gline koje će ti olakšati čišćenje lica na najbolji mogući način.  

Riješite se nečistoća

 

 


Kako je lučenje sebuma najizraženije na T-zoni, podrazumijeva se da ćete na ovaj dio obavezno nanijeti neku masku. Ali koju?

Mi vam savjetujemo - ako imate mješovitu do masnu kožu, nanesete Pure Clay Purify masku na čelo i obraze i tako vašem licu vratite svježinu, ali ju održite matiranom, bez masnog sjaja . 

Vratite blistavost koži

 

 


Vaše lice je izgubilo blistavost? Više nema problema! Preporučujemo vam korištenje Pure Clay Glow maske. Nanesite ju na čelo i obraze i već nakon prve upotrebe ćete vidjeti da se koži vratila blistavost.

Očistite pore

 

 


Ako se želite riješiti mrtvih stanica i kože koja se počela perutati, onda je Pure Clay Exfo maska kao stvorena za vas. Ekstrakt crvenih algi i kremasta tekstura će očistiti pore i napraviti blagi piling, koji će učiniti vašu kožu mekom i glatkom.

Nanošenjem ove maske na čelo, nos i bradu ujednačit ćete ten i vratiti mu blistavost. Njenim redovitim korištenjem doći ćete do blistave kože zbog koje će vas svaka prijateljica pitati kako njegujete svoje lice.

Pročitaj više o: 5 rituala žena s nevjerojatnom kožom lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

Povezane teme: lice, njega , maske za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeover makeup toaletne torbice: must-have šminka za jesen

Zajedno radimo makeover makeup toaletne torbice i pripremamo je za jesen – korak po korak ...