Must have detalj sezone: šalovi i marame bez kojih poznate dame nikamo ne idu

Počeli smo polako... Od zanimljivih narukvica do statement ogrlica. Sada je na redu must have detalj sezone koji će uljepšati svaku vašu odjevnu kombinaciju. Ugledajte se na poznate dive, kopirajte njihov stil, stavite jednu od triju najzanimljivijih marama oko vrata te zablistajte u svakom trenutku!

Doutzen Kroes, u svim bojama

 

After work selfie😜

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Marama u raznim bojama sigurno će podići čitavu kombinaciju. Uljepšat će svaki tmuran i hladan dan i razbiti monotoniju crnih i sivih, ali i u potpunosti bijelih varijanti koje su vrlo in ove sezone.

Vežite je oko vrata ili je nehajno samo nabacite - svejedno je, međutim, potrudite se da što više dođe do izražaja. Vežite kosu i pustite neka marama "prošeta vas".

Orijentalni #tb na Hadid & Jenner

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Ove dvije mlade manekenke odišu ljepotom koju čak ni ovako vezani šalovi nisu uspjeli sakriti. Ako birate svjetlije tonove uskladite ih s bojom očiju, pa ih istaknite i bez šminke, poput dva bisera. Djelovat ćete misteriozno, zanosno i sigurno vam neće biti hladno. Nemojte se uopće brinuti ako se odlučite za ovakav look. Prisjetite se ljeta i sunčanih dana uz omiljeni šal karakterističan za daleke, vruće zemlje.

Suptilna bandana Alessandre Ambrosio

 

Desert mood 🌞🌵🎸 #rockandroll

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on


Popularna manekenka u posljednje vrijeme često veže marame na ovaj način, učinite to i vi. Ovaj sitan dodatak dat će vašem outfitu posebnu notu, a možete ovako otići i na neke ozbiljnije razgovore.

Pročitaj više o: Zablistajte u boji breskve

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se