Najbolji blagdanski make-up darovi

 

1. Mini make up paleta


Make up palete mogu sadržavati sve što je jednoj ženi potrebno za šminkanje. Sjenila, sjajila i rumenila dio su make up palete koja će oduševiti svaku pripadnicu nježnijeg spola. Prednost palete je što je danas možete pronaći u gotovo svim trgovinama za uljepšavanje. Osim miješanih paleta koje sadrže i rumenilo i sjenilo , možete birati i one ispod kojih se kriju samo sjenila.

 

2. Kistovi za šminkanje 


Danas jedna od najpopularnijih tema što se make upa tiče su zasigurno kistovi i četkice za šminkanje. Za razliku od pudera koje ne preporučujemo da kupujete na pokon, kistovi i četkice univerzalan su poklon koji će odgovarati, a i razveseliti sve. Možete birati četku za nanošenje rumenila, četkicu za nanošenje sjenila, četkicu za obrve i eyeliner i još mnogo toga. Također, postoje setovi četkica koji u pakiranju sadrže i preko šest različitih, pa svakako razmislite i o tome.


3. Ruž za usne

 

Proizvod s kojim nećete pogriješiti nikada. Postoji nepisano pravilo da žena nikada ne može imati previše ruževa, a svi oni koji ne znaju što pokloniti mogli bi se voditi ovom izrekom. Što se tiče nijanse, ona je manje bitna. Birajte univerzalnu crvenu koja pristaje gotovo svima ili nježnije nude nijanse s kojima također ne možete pogriješiti.

Pročitaj više o: Make up proizvodi u koje vrijedi investirati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se