Najbolji make-up saveznik - vaša prijateljica

Vaša najbolja prijateljica je vaš najbolji saveznik u make-up eksperimentiranju. Ona je osoba od povjerenja i uvijek će prva reagirati ako primijeti make-up katastrofu prije nego izađete u grad. Predstavljamo vam 5 stvari koje vam najbolja prijateljica nikad neće prešutjeti: 

1. Ruž na zubima

 

 


Samo vaša prijateljica može razumjeti taj problem - kad vam se ruž razmaže po zubima. Naravno, ona će i reagirati. Dečko vjerojatno neće niti primijetiti ovu beauty katastrofu, ali vaša prijateljica i ljubiteljica ruževa sigurno hoće.

2. Nijansa pudera ne odgovara boji tvoje kože

Sigurni smo kako niti jedan dečko ne želi provoditi sate sa vama tražeći onu savršenu nijansu koja će prekriti baš sve nepravilnosti na vašoj koži. Ali tvoja make-up saputnica će rado pristati krenuti s tobom kroz ovaj naporan proces, u potrazi za onom savršenom nijansom.

3. Pretjerala si s iscrtavanjem obrva

 

 


Tvoja najbolja prijateljica zna kako se puno trudiš da bi izgledala savršeno. Čak i kad ne vidiš svoju pogrešku, ona je tu kako bi uklonila višak olovke za obrve i uljepšala ti dan. 

4. Izgledaš kao disko kugla

Tanka je granica između lijepog i prenaglašenog, a tvoja najbolja prijateljica to i zna. Za razliku od tvog dečka, ona poznaje strobing tehniku i prati trendove, te se neće bojati reći ti kako imaš previse sjaja na licu.

5. Nisi dobro nanijela tuš za oči

 

 


Svaka djevojka je prošla kroz dosta poteškoća kako bi uspjela nacrtati savršenu liniju tušem za oči. Kako je i sama prošla kroz slične probleme, tvoja najbolja prijateljica će razumjeti ako ti ne pođe za rukom crtanje jednakih linija i skrenut će ti pozornost na to. 

Pročitaj više o: Kako spriječiti loš izgled pudera na licu​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte Crimson Obssesio

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, tuš, oči , tekući puder , puder , usne , tuš za oči , obrve

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Makeup proizvodi za svačiji džep

Kako bi ti olakšali potragu za najboljom povoljnom šminkom, koja je dobre kvalitete, izdvojili smo ovih osam proizvoda. Pomoć njih ćeš zaista, za malo...