Najbolji make-up za plave oči

Šminkanje nije toliko kompleksno, ali zahtijeva puno truda i vremena. Osim toga potrebno je znati koje vam boje odgovaraju i uz koju ćete šminku postići izgled iz snova.

Ljubičasta sjenila

 

Ljubičasta sjenila idealno su rješenje za plave oči. Eksperimentirajući s raznim nijansama ljubičaste boje, plavooke žene mogu stvoriti mnoštvo različitih stilova koji će pristajati i svečanom i dnevnom izgledu. Ne trebate se bojati koristiti kremasta sjenila: biserna tekstura stvorit će nježan i profinjen izgled.

Zlatne i medene nijanse

 

Plavooke žene osim ljubičastih sjenila trebaju birati zlatne i medene nijanse kako bi pogledu dale mekoću i toplinu.

Smokey

Tamnije nijanse možete koristiti u kombinaciji sa svjetlijim tonovima ako želite vizualno povećati svoje oči. Smokey eyes odličan je odabir za večernji look. Uz sjenilo iskoristite i tuš iste nijanse koji ćete staviti samo na vanjske rubove kapka.

Također, možete koristiti olovku zlatne nijanse na unutarnjem rubu kapka. Uz njemu pomoć oči će vam djelovati veće, a pogled će vam biti sjajniji i olovka s kojom sigurno nikada nećete pogriješiti je upravo crna. Ona će odlično istaknuti plave oči, a zahvaljujući kontrastu, vaš će pogled biti jedinstven i privlačan!

Pročitajte još: Što vam treba za savršene obrve?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • The Rock Nudes by Maybelline New York

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Povezane teme: sjenila za oči , oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolja sjenila za smeđe oči

Kada su u pitanju smeđe oči budite sretne jer imate najzahvalniju boju očiju kada je izbor sjenila u pitanju...