Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - I dio

Svaka žena koja koristi maskaru misli kako je svladala sve što se može svladati kada je maskara u pitanju. Međutim, često se javljaju novi, odlični trikovi i najbolje od njih ćemo podijeliti s vama. 
 

1. Rok trajanja

 

 


Vjerujemo kako ste sve čule za trik ubacivanja malo rastvora za ispiranje očiju (ili leća) u maskaru kako bi je „oživjeli“, ako se maskara osušila.

Naš prijedlog je obavezno gledati rok trajanja na maskari i poslije šest mjeseci jednostavno je zamijeniti, iz higijenskih razloga. Odlična nova maskara koju možete probati je L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara.

2. Spremite štapiće za uši

 

 


Ako zamrljate maskarom dio lica, jednostavno ga uklonite suhim štapićem. Puno je bolje koristiti suh štapić, bez sredstva za skidanje šminke, jer s njim možete skinuti dosta pudera ili korektora s lica, kao i sjenilo koje ste blendali cijelu vječnost.

Na najlakši način skinite točkice od maskare, posebno na kapku. 

3. Zakrivljene maskare

 

 


Maskare ppoput L’Oreal Volume su odlične, ali prilikom njihove upotrebe probajte zakriviti četkicu čitavih 90 stupnjeva i tako ćete puno lakše nanijeti maskaru. Zakrivite je pomoću tube, kako ne biste isprljale prste. S ovakvim oblikom aplikatora puno lakše ćete nanijeti maskaru na trepavice u samim kutovima očiju.

4. Uklonite višak s četkice    

 

 


Nova maskara može biti prilično opasna, stoga je dobro ukloniti višak s četkice tako što ćete je lagano obrisati papirnatom maramicom i na taj način skinuti grudice i višak maskare.

5. Nanesite dovoljno maskare 

 

 


Najbolji trik kojim se služe vizažisti, kada je sama tehnika nanošenja u pitanju je dosta maskare nanijeti u samom korijenu, a preko vrhova lagano prijeđite. Ovo će spriječiti grudice i lijepljenje trepavica, a osigurat će veći volumen i dužinu.

Pročitaj više o: Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - II dio​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Uradi sama: pune usne bez kirurških procedura

Bez „plastičara”, filera, ubrizgavanja, samo osnovni make-up i par trikova koji će kao od šale stvoriti tvoje „nove” pune usne...