Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - II dio

1. Vodootporna maskara   

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Volite li vodootpornu maskaru, evo jednog super trika. Kako bi vam maskara na trepavicama dulje trajala, prvo nanesite običnu, a potom vodootpornu maskaru. Tako ćete na kraju dana lakše skinuti maskaru s očiju.

2. Efekt umjetnih trepavica   

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ako su vam trepavice tanke ili previše svijetle, nanesite maskaru s obje strane. Počnite „naopako“, nanoseći maskaru s unutarnje strane, bliže kapku, a potom je nanesite na drugu stranu.

Na ovaj način možete lako postići efekt umjetnih trepavica.

3. Maskara vam je pri kraju   

 

 


Još jedan super trik –  ako je vaša maskara pri kraju, a niste stigle kupiti novu, prije nego što počnete nanositi maskaru, stavite bočicu u šalicu s vrelom vodom.

Ovo će razraditi formulu i učinit će je tečnijom, tj. proizvod koji se praktično zalijepio s unutarnje strane pakovanja, bit će dostupan samoj četkici.

4. Trik s žličicom

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Volite li nanositi maskaru na donje trepavice, savjetujemo vam stavljanje žličice ispod oka, kako ne biste našminkale podočnjake. Ovaj trik naravno možete iskoristiti i za gornje trepavice. Žličicu možete okrenuti na vanjsku stranu i pomoću nje dodatno uviti trepavice.

5. Četkica za zube    

 

 


Kupite četkicu za zube i koristite je za oči. Ma koliko ovo ludo zvučalo, odlično se pokazalo u slučajevima kada nanesete previše maskare i stvore se grudice. Čistom četkicom češljajte trepavice i grudice od maskare će nestati.

6. Popunite obrve maskarom   

 

 


Maskara se ne mora koristiti samo za trepavice!

Nađite smeđu nijansu koja odgovara boji vaših obrva i s njom možete popunjavati obrve. Nemojte zaboraviti prvo s četkice ukloniti višak maskare papirnatom maramicom.

Potom lagano pređite preko obrva, i na ovaj način ih jačajte i popunjavajte. Ovaj trik možete koristiti i za setovanje obrva i maskara će sve dlačice držati na jednom mjestu.

7. Ofarbajte korijen 

 

 


Pored primjera iznad, maskarom odgovarajuće nijanse možete farbati sijede, ako ih imate na kosi, a niste se stigle ofarbati. Ali vodite računa da bojate samo dlaku, a ne i kožu glave.

Pročitaj više o: Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - I dio

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Mega Volume Manga Maskara

    Naručite odmah
  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Jesi li spremna za jedan potpuno drugačiji doživljaj gledanja makeup tutorijala i ove specijalne Makeup In The City epizode...