Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - II dio

1. Vodootporna maskara   

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Volite li vodootpornu maskaru, evo jednog super trika. Kako bi vam maskara na trepavicama dulje trajala, prvo nanesite običnu, a potom vodootpornu maskaru. Tako ćete na kraju dana lakše skinuti maskaru s očiju.

2. Efekt umjetnih trepavica   

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ako su vam trepavice tanke ili previše svijetle, nanesite maskaru s obje strane. Počnite „naopako“, nanoseći maskaru s unutarnje strane, bliže kapku, a potom je nanesite na drugu stranu.

Na ovaj način možete lako postići efekt umjetnih trepavica.

3. Maskara vam je pri kraju   

 

 


Još jedan super trik –  ako je vaša maskara pri kraju, a niste stigle kupiti novu, prije nego što počnete nanositi maskaru, stavite bočicu u šalicu s vrelom vodom.

Ovo će razraditi formulu i učinit će je tečnijom, tj. proizvod koji se praktično zalijepio s unutarnje strane pakovanja, bit će dostupan samoj četkici.

4. Trik s žličicom

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Volite li nanositi maskaru na donje trepavice, savjetujemo vam stavljanje žličice ispod oka, kako ne biste našminkale podočnjake. Ovaj trik naravno možete iskoristiti i za gornje trepavice. Žličicu možete okrenuti na vanjsku stranu i pomoću nje dodatno uviti trepavice.

5. Četkica za zube    

 

 


Kupite četkicu za zube i koristite je za oči. Ma koliko ovo ludo zvučalo, odlično se pokazalo u slučajevima kada nanesete previše maskare i stvore se grudice. Čistom četkicom češljajte trepavice i grudice od maskare će nestati.

6. Popunite obrve maskarom   

 

 


Maskara se ne mora koristiti samo za trepavice!

Nađite smeđu nijansu koja odgovara boji vaših obrva i s njom možete popunjavati obrve. Nemojte zaboraviti prvo s četkice ukloniti višak maskare papirnatom maramicom.

Potom lagano pređite preko obrva, i na ovaj način ih jačajte i popunjavajte. Ovaj trik možete koristiti i za setovanje obrva i maskara će sve dlačice držati na jednom mjestu.

7. Ofarbajte korijen 

 

 


Pored primjera iznad, maskarom odgovarajuće nijanse možete farbati sijede, ako ih imate na kosi, a niste se stigle ofarbati. Ali vodite računa da bojate samo dlaku, a ne i kožu glave.

Pročitaj više o: Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - I dio

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Mega Volume Manga Maskara

    Naručite odmah
  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odgovaramo na najčešće postavljana makeup pitanja

Kako bi bilo dobro kada bi svatko od nas pri ruci imao nešto kao čarobnu lampu, na primjer, čarobni ruž. Protrljaš tri puta i iz njega izađe duh speci...